EUR / USD ne durumda? ABD doları güç kazanabilecek mi?

Döviz konusu gelişmekte olan ülkeler için her zaman önemli rol oynuyor... Peki iki gelişmiş ülke para biri olan dolar ve Euro'nun birbirine karşı teknik hareketleri ne durumda detaylar haberimizde.

EUR / USD ne durumda? ABD doları güç kazanabilecek mi?

Haftanın ikinci işlem gününe yukarı yönlü başlayan paritede 1.1880- 1.1920 direnç kademeleri hedeflenebilir. Beklentilerin aksine geri çekilmelerin devam etmesi halinde ise 1.1820-1.1720 destek kademeleri hedeflenebilir

EUR / USD ne durumda? ABD doları güç kazanabilecek mi? - Resim : 1

Avrupa'yı sarmalayan Delta varyantınının etkisi tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor bir süredir değer kaybı ile uğraşan Euro / USD tarafında Euro'nun yükselen kanalın içine girmek gibi bir niyeti var ama girip girmemesi şimdilik sadece teknik analiz ile yapılması imkansız bir konu haline geldi. Sebebi ise Delta varyantının, aşılamaya karşı nasıl sonuçlar vereceğini kimsenin bilemiyor olması. Aşılama tüm hızıyla dünyayı sarmaya devam ediyor ama Delta varyantı aşıdan çok daha hızlı yayılıyor. Tüm dünyanın tekrar kapanması halinde ise neler olup bittiğini tüm piyasa yapıcılar ve yatırımcılar ne yazık ki birlikte deneyimleyecek.

Olası uluslararası kapanma da Avrupa'nın, ABD'den daha çok etkileneceği tahmin ediliyor.

EUR/USD Avro Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 1.06699
Satış 1.06713
Değişim 0.0027%
Son Değer 1.06706
En yüksek 1.06739
En düşük 1.06103
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler