Dolar 20 TL olur mu?

Dolar kurunun bir hafta kadar düşük seyretmesi ve dün yeniden yükselişe geçmesinin ardından yatırım yapan vatandaş dolarla ilgili araştırma yapmaya başladı.

Dolar 20 TL olur mu?

Dolar kurunun bir hafta kadar düşük seyretmesi ve dün yeniden yükselişe geçmesinin ardından yatırım yapan vatandaş dolarla ilgili araştırma yapmaya başladı.

Dolar ne kadar ? sorusu uyanır uyanmaz hemen herkes tarafından araştırılan sorulardan biridir. Son zamanlarda doların alt üst olmasıyla, bir yükselip bir düşmesiyle vatandaşlar da dolarla ilgili araştırma yapmaya devam ediyor. Özellikle Dolar 20 TL olur mu? Sorusu sıklıkla araştırılmaktadır. Merkez Bankası faiz kararlarının da etkili olduğu döviz kurunda bazı zaman inişli çıkışlı bir grafik görebiliriz. Peki, Dolar ne kadar ? Dolar 20 TL olur mu?  Tüm bu soruların cevabı ve daha fazlası yazımızda yer alıyor.

1 dolar ne kadar ?

1 dolar ne kadar ? sorusu dolarla ilgili araştırma yapan kişilerin sorduğu soruların başında yer alır. 1 Dolar 31 Aralık 2021 günü 13.39 liradan işlem görmektedir.

Dolar 20 TL olur mu?

Dolar 20 TL olur mu özellikle yatırımcı tarafından sorulmaktadır. Bildiğiniz gibi 20 Aralık tarihinde doların 17 TL’yi aşmasından sonra Merkez Bankasından piyasaya 5. Müdahale geldi. Merkez Bankasından yapılan açıklamada döviz kurlarında yaşanan sağlıksız fiyat artışı sebebiyle piyasaya doğrudan satım yönünde müdahale edilmektedir denildi. Yapılan açıklama sonrası 17,17 seviyesinde bulunan kur, hamleyle beraber zamanla 12’lere kadar inmişti. Dün yeniden yükselişe geçen dolar şuanda 13.39 liradan işlem görüyor.

Cumhurbaşkanı Finans Ofis Başkanı Açıkladı: Bence hiç o seviyeleri beklemesinler

Bir televizyon programına katılarak ekonomiyle ilgili soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan açıklama yaptı. Göksel Aşan tarafından yapılan açıklamada:

"Beklediğinizde kurun nereye çıkacağını hedefliyorsanız zaten bu mevduat o seviyeyi garanti ediyor. Artık ne bekliyorsanız kur 17 mi 18 lira mı olacak? Ne görüyorlarsa ki bence hiç o seviyeleri beklemesinler." Denildi.