Devlet herkese müjdeyi verdi! 2337 TL yatırıldı

Ekonomik yönden zorluk yaşayan vatandaşların imdadına yine devlet yetişti. Herkesin hesabına 2337 TL yatırıldı.

Devlet herkese müjdeyi verdi! 2337 TL yatırıldı

Devlet tarafından verilen ödemelerle ilgili bir gelişme daha yaşandı. Yüzbinlerce kişinin hesabına 2337 TL bugün yatırıldı. Eylül ayı ödemelerinin yatırıldığı vatandaşlar bir nebze de olsa nefes aldı. 

Eylül ayı ödemeleri yatırıldı!

2337 tl

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından verilen Eylül ayı destek ödemeleri bugün hesaplara yatırıldı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara ödenen SED ödemeleri bugün yapıldı. Özellikle ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları için yapılan bu ödemeler her ayın 15’i ile ayın son gününe kadar yatırılmaktadır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından SED ödemelerinin Eylül ayı için yapıldığı açıklandı. Eylül ayında toplam 340 milyon 499 bin TL Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yapıldığı belirlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından yapılan açıklamada SED hizmetinden 147 bin çocuğun faydalandığını bildirdi. Derya Yanık tarafından:

“İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları için eylül ayında toplam 340 milyon 499 bin TL Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yaptık. SED kapsamındaki çocuklarımız için birçok etkinlik düzenliyoruz. Çocuklarımızı sosyal ve kültürel yönden de destekleyerek akranları gibi sosyal hayata katılmalarını amaçlıyoruz” denildi.