Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faiz zengini zengin, fakiri daha fakir yapar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün gerçekleştirilen İstanbul İl Danışma Kurulu toplantısında bazı açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faiz zengini zengin, fakiri daha fakir yapar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün gerçekleştirilen İstanbul İl Danışma Kurulu toplantısında bazı açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada değinilen en önemli nokta yeni ekonomi modeli oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından dün AK Parti Gaziantep İl Danışma Kurulu Toplantısından sonda bugün de AK Parti İstanbul İl Danışma Kurulu Toplantısına katılıp yeni ekonomi modeliyle ilgili açıklama yaptı. Özellikle yüksek faize dikkat çeken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni ekonomi programımızı inşa ediyoruz. Ülkemizi en büyük 10 ekonomi arasına sokmak için mücadelemize devam ediyoruz. Bizi izleyen vatandaşlara yeniden sesleniyoruz. Faiz zengini zengin, fakiri daha fakir yapar dedi.

AK Parti’yi Millet ayakta tutuyor

Bazı zaman öfkeliysek bunun en önemli sebebi davamızdır. Rabbim bizi bu yoldan asla ayırmasın. Siz değerli kardeşlerimde her dönemde bu kutlu davanın cefakar erleri olmuştur. İlk günden beri diyoruz ki AK Partiyi kuran da ayakta tutan da millettir.

Benim gibi sevgili dava arkadaşlarım. İstanbul her daim bizim medeniyetimizde de davamızda da önemli bir yere sahiptir. Hemen her fırsatta söylüyorum ki İstanbul bir ömre bedel bir şehirdir. İstanbul’u göklere yazarsanız, düşlerinizden mehtabın kaybolacağından korktuğu bir şehirdir. İstanbul her daim tarihimizde de kendi davamızda da ayrı bir öneme sahiptir. İstanbul’u sevmek şüphesiz Türkiye’yi sevmek demektir.