Coinbase hisse senedi tokeni COİN,Nasdaq ve Binance'de listelenecek

Nasdaq bugün Coinbase'i listeleyerek yeni bir geleceğin ilk adımlarını atıyor.

Coinbase hisse senedi tokeni COİN,Nasdaq ve Binance'de listelenecek

Bugün tüm kripto piyasası için önemli bir güne şahitlik ediyoruz.Kripto para piyasası bugün alınan önemli kararla kendini ispatlamaya ve yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor.

Bugün bir ilk yaşanacak.Dünyada ilk kez bir kripto borsası ABD'nin önde gelen endekslerinden Nasdaq'ta listelenecek.Coinbase’in bugün Nasdaq’ta listelenmesi kripto paraların gelecekteki önemini anlamamıza yardımcı olurken, bu durum para piyasalarında çok önemli bir değişim olarak tarihte yerini alacak.

Dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance,Coinbase'i listeleyeceğini duyurarak desteğini gösterdi.Açıklamada Türkiye'de yaşayanlar için henüz bu ticaretin mevcut olmayacağı belirtildi.

Binance, 2021-04-14 (UTC) tarihinde Coinbase Hisse Senedi Jetonunu (COIN) listeleyecek ve bu sırada COIN / BUSD ticaret çifti açık olacak.

Binance Hisse Senedi Jetonları,  temel menkul kıymetlerden oluşan bir saklama portföyü tarafından tamamen desteklenen sıfır komisyonlu dijital belirteçlerdir. Hisse senedi token sahipleri, potansiyel temettüler de dahil olmak üzere temel hisselerin ekonomik getirisi için hak kazanır.

Binance, daha fazla hisse senedi jetonu ve özelliği listeleyerek piyasa talebine yanıt vermeye devam edecek. Hisse senedi jetonlarının ticareti, geleneksel değişim saatlerini takip edecek ve Çin Anakarası, Türkiye ve diğer kısıtlanmış yargı bölgelerinde ikamet edenler için mevcut değildir.

BirBorsa /Gökhan Altun

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler