Citroen Ami Türkiye’ye geliyor! Citroen Ami Türkiye fiyatı kaç TL?

Citroen Ami Türkiye’ye geliyor! Citroen Ami Türkiye fiyatı kaç TL? Avrupa’da Mayıs ayından bu yana satışı yapılan Citroen Ami’nin Türkiye’de hangi tarihte satılacağı ve ne kadar olacağı merak edilmektedir.

Citroen Ami Türkiye’ye geliyor! Citroen Ami Türkiye fiyatı kaç TL?

Citroen Ami Türkiye’ye geliyor! Citroen Ami Türkiye fiyatı kaç TL? Avrupa’da Mayıs ayından bu yana satışı yapılan Citroen Ami’nin Türkiye’de hangi tarihte satılacağı ve ne kadar olacağı merak edilmektedir. Türkiye pazarına girmeye hazırlanan Citroen Ami ile ilgili açıklama geldi. Citroen Ami Türkiye fiyatı kaç TL? Citroen Ami Türkiye’de ne zaman satışa çıkacak? İşte, haberle ilgili detaylar…

Citroen Ami Türkiye fiyatı ne kadar? Türkiye’de lansmanı yapılan Citroen Ami’nin ne zaman satışa çıkacağı merak edilmektedir. Avrupa’da 16 yaşından itibaren kullanılan Citroen Ami ile ilgili talepler artış gösterdi. Citroen Türkiye Genel Müdürü tarafından elektrikli mobiletle ilgili açıklama geldi. Peki, Citroen Ami Türkiye fiyatı kaç TL?

Citroen Ami Türkiye fiyatı kaç TL?

Citroen Ami Türkiye fiyatı kaç TL? Citroen Ami Avrupa’da 6.990 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Citroen Ami Türkiye fiyatı Citroen’in Fransa resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre model model fiyatlar aşağıdaki gibidir.

  • Citroen Ami Ami: 6.990 Euro
  • Citroen My Ami Oranga/Khaki, Grey, Blue: 7.390 Euro
  • Citroen My Ami Pop: 7.890 Euro
  • Citroen My Abi Vibe: 8.350 Euro
  • Citroen My Ami Cargo: 7.390 Euro

Citroen Ami

Citroen Ami Türkiye’de ne zaman satışa çıkacak?

Citroen Ami Türkiye Müdürü Selen Alkım, Citroen Ami ile ilgili yapılan açıklamada şu sözleri kullandı. Selen Alkım tarafından yapılan açıklamada:

"Yeni model, her yaştan kullanıcı için elektrikli mobilitenin en önemli oyuncularından bir tanesi olmaya aday. Şimdiden aldığımız talep, 2022 yılı için 1.000 adet olan bireysel satış hedefimizi 3.000'e çıkartmamızı sağladı... Tabii bu noktada tedarik konusu yine en belirleyici kriter olacak. Ami, Türkiye pazarında şu anda filo satışı ve kurumsal müşteriler için piyasaya sürülürken, 2022 ilk çeyreğinden itibaren son tüketici ile direkt olarak buluşmaya başlayacak"