CHP'den sert tepki: Vatandaşı çarptılar

Son zamanlarda elektrik faturasının yüksek gelmesiyle hemen herkes olumsuz etkilendi. Olumsuz etkilenen vatandaşlardan dolayı CHP'den sert tepki geldi!

CHP'den sert tepki: Vatandaşı çarptılar

Son zamanlarda elektrik faturasının yüksek gelmesiyle hemen herkes olumsuz etkilendi. Olumsuz etkilenen vatandaşlardan dolayı CHP'den sert tepki geldi! Vatandaş ve esnafı zor duruma uğratan elektrik zammını protesto edenler arasında yer alan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından söylenen sözler resmen ateş püskürdü. Canan Kaftancıoğlu tarafından: 

Zamlı elektrik faturalarıyla vatandaşları çarptılar sözü sosyal medyanın gündemine oturmayı başardı. 

Herkes sesini çıkarsın! 

Zamlı elektrik faturalarıyla ilgili protesto edenler arasında yer alan bir vatandaş söz alarak: 

“Türkiye Cumhuriyeti'nde, cennet bir ülkede yaşıyoruz. Bulunduğumuz yeri cennet yapamazsak gittiğimiz her yer cehennemdir. Biz bulunduğumuz yeri cennete çevirmeye çalışıyoruz. Biz Cumhuriyet'in kapısı olarak burada her zaman halkımızın sorunlarını, elektriğini, suyunu, çocuklarımızın geleceğini sağlamak zorundayız. Bütün ülkeme duyuruyorum: Herkes sesini çıkarsın. Bu sadece CHP'nin sorunu değil.” dedi.

CHP'li Canan Kaftancıoğlu: Zam yapmaya doymuyorlar

Canan Kaftancıoğlu

Elektrik faturalarıyla ilgili yapılan protesto içerisinde yer alan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu tarafından bazı açıklamalar yapıldı. Canan Kaftancıoğlu tarafından yapılan açıklamada: 

Saray iktidarı zam yapmaya doymuyor. Türkiye ekonomik buhran ile yangın yerine dönmüşken, yangının kundakçıları, vatandaşlarımıza da enerji buhranı yaşatıyor. Elektrikten doğalgaza, akaryakıttan köprü geçiş ücretlerine, harçlardan vergilere kadar her şeye durmaksızın zam yapılıyor. Hayat pahalılığı ile halk yoksullaştırılıyor. Vatandaşlarımızın Pazar fileleri boş, tencereleri boş, cüzdanları boş. Kaybeden kim? 84 milyon. Peki ya kazanan? Saray ve yandaşları.