CHP den iktidara "dolar" tepkisi!

Dolar kurunun bir süre artış göstermesi ve şuanda da düşüş göstermesinden dolayı kurla ilgili pek çok tepki alındı.

CHP den iktidara "dolar" tepkisi!

Dolar kurunun bir süre artış göstermesi ve şuanda da düşüş göstermesinden dolayı kurla ilgili pek çok tepki alındı. Özellikle iktidar tarafından CHP doların düşmesinden rahatsız oluyor sözlerinden sonra CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel açıklama yaptı.

CHP Manisa İl Danışma Kurulu Toplantısı, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tarafından açıklama yapıldı. Yapılan toplantıda söz alan belediye başkanları ve milletvekilleri tarafından CHP’nin iktidara taşınmasıyla ilgili temenniler söylendi. CHP den iktidara dolar tepkisi gösterildi.

İktidara “dolar” tepkisi

CHP den iktidara "dolar" tepkisi! - Resim : 1

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tarafından partisinin danışma kurulu toplantısında CHP doların düşmesinden rahatsızlık duyuyor sözlerini sert bir şekilde eleştirdi. Doların düşmesinden rahatsızlık duymadıklarını söyleyen Özel konuşmasında:

18 TL’ye çıkmış olan dolar 12 TL’ye düştükten sonra birileri bunu başarı gibi gösterse de birileri de CHP’liler doların düşmesinden rahatsızmış gibi gösteriyor. Bizim bu konuyla ilgili bir rahatsızlığımız yok. Bir yıl sonra devralacağımız hükümette dolar 20 TL olacağına 12 TL olursa, bir doları da 1 TL yapmak görevimizdir. CHP olarak biz doların düşmesini değil de 1 doların 1 TL olmasını istiyoruz. Bize bu yetkiyi verin dolar nasıl düşürülür siz de görün. Eğer dolar 10 TL olursa Türkiye batar diye konuşmalarının ardında dolar 12 TL’den işlem görüyor. Aslında biz ülke olarak felaketi yaşadık. Her gün kendi bildiğini tekrarlayan, dünyada olan ekonomistlerin tersine bir söylemi devam ettiren yani faizin kötü yönetim sonucu olduğunu kabullenmemek için faiz sonuç değil sebeptir denilmektedir.

Cumhurbaşkanı adayı kim olacak?

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel tarafından yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı adayı kim olacak sorusuna Ekmeleddin olur mu? Filanca bilmem kim olur mu? Soruları sorulmaktadır. CHP’liler emin olsunlar. Gördükleri ve duyduklarında memnun olacak ve gözlerini kapatarak oy verecekleri aslan gibi bir adayımız olacak. Ama o aday kim olursa olsun tek başına seçim kazanamayacak. Biz çevremizden oy isteyeceğiz. Son açılacak zarfın içinde olan oy ile biz kazanacağız.