Cardano (ADA) Yeniden Yükselişe Geçmek Üzere!

Cardano'nun (ADA) fiyatı şu anda istikrar kazanıyor ve son yedi işlem gününde değeri çift haneli artış gösterdi.

Cardano (ADA) Yeniden Yükselişe Geçmek Üzere!

Kripto pazarındaki son fiyat toparlanmasının ardından Cardano (ADA) için dip sağlamlaşıyor gibi görünüyor. Haftalık bir karşılaştırmada, Katman-1 ekosisteminin fiyatının değeri yüzde 10 kadar arttı.  Son 24 işlem saatinde neredeyse yüzde üç puan. Bu, altcoin'in son 2 işlem ayındaki dip aşamasını tamamladığı anlamına gelebilir.

Cardano (ADA) Coin Güncel Analiz

Cardano'da ikili dip oluşumu teyit edilirse ve ADA fiyatı günlük kapanış fiyatındaki 0,27 dolarlık direnci aşarsa 0,30 dolar civarındaki alan odak noktasına gelir. Yükseliş eğiliminin tersine döndüğünü sürdürülebilir bir şekilde teyit etmek için Cardano'nun 0,35 ABD doları direnç bölgesine doğru daha fazla fiyat potansiyelini etkinleştirmek için bu fiyat seviyesini de aşması gerekiyor.

Stratejik açıdan önemli olan bu bölgenin geri alınması, orta vadeli fiyat hedefi olan 0,45 dolara doğru devam etme olasılığını daha da artıracaktır.

ADA Coin'de Kritik Viraj

Yukarıda bahsedilen tepe noktaları ilk denemede aşamazsa kar almayı planlamalısınız. Ancak genel pazardaki toparlanmanın önümüzdeki aylarda ivme kazanmaya devam etmesi ve Cardano'nun sürdürülebilir bir şekilde yeni bir yıllık en yüksek seviyeye yükselmesi durumunda, 0,51 ABD Doları ile 0,59 ABD Doları arasındaki genel fiyat hedefi aralıkları yatırımcıların odağına geri dönecek.

Öte yandan Cardano, 0,272 dolarlık dirençte veya en geç 0,30 dolar civarındaki son ara zirvede başarısız olursa ve güneye dönerse, dünkü kırılma alanının 0,255 dolar civarında yeniden test edilmesi düşünülebilir.

ADA fiyatının bu fiyat seviyesinden çıkması halinde , önceki ayın en düşük seviyesi olan 0,24 dolara geri dönmesi bekleniyor. Burada bir ön karar beklenebilir. Bu güçlü destek bölgesi terk edilirse Cardano'nun yıllık en düşük seviyesi olan 0,22 dolara düşmesi muhtemel.

ADAUSD:BNN Cardano Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.2668
En yüksek 0.2723
En düşük 0.265
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler