Terra Kurucusu Sahtekarlığını İtiraf Etti!

Do Kwon'un suçlayıcı sohbet geçmişleri, Terra kurucusunun 2019'da dolandırıcılık faaliyetlerine çoktan karıştığını ortaya koyuyor.

Terra Kurucusu Sahtekarlığını İtiraf Etti!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'ndan alınan mahkeme belgeleri, Terra'nın kurucusu Do Kwon'un sahte işlemler yaptığını meslektaşlarına itiraf ettiğini gösteriyor. Bunlar, ödeme hizmeti sağlayıcısı "Chai Corporation" ile 2019'dan itibaren yapılan bir ortaklıkla bağlantılı.

Buna göre Kwon, Slack mesajında ​​​​kurucu ortağı Daniel Shin'e şunu açıkladı: "Gerçek gibi görünen sahte işlemleri kolayca oluşturabilirim." Ayrıca Kwon, sahte işlemleri "görünmez" hale getirebileceğinden emindi ve konuşmayı şu sözlerle sonlandırdı: 

Terra Kurucusu dolandırıcı itirafı

Bu arada SEC, Kwon ve Shin'i Chai ağından sahte ödemeler yapmak ve bunları Terra blok zincirinde kopyalamakla suçluyor. Bunun amacı, Terra ağının ödemeleri kendisinin işlediği izlenimini vermekti. Dolandırıcılık nedeniyle SEC, avukatlarının "imkansız" olduğunu düşündüğü Kwon'un iadesini de talep ediyor. Terra'nın kurucusu şu anda pasaport sahteciliği suçundan Karadağ'da gözaltında tutuluyor.

LUNAUSDT:BNN Terra TetherUS
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.4346
En yüksek 0.4499
En düşük 0.429
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler