Bursaspor fan token çıkarıyor!

Bursaspor kendi bünyesine bağlı fan token çıkartacaklarını basına duyurdu

Bursaspor fan token çıkarıyor!

Türkiyenin köklü spor kulüplerinden olan Bursaspor, Socios.com aracılığında fan token çıkartan altıncı Türk takımı oldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre BUR isimli bir taraftar tokeni çıkartılacağını duyurdu.

Chiliz ve Socios ile birlikte ortak olan kulüp fan tokenleriönümüzdeki aylarda satışa çıkartacağını belirtirken. Fan tokenler, Bursaspor'un seçimlerinden ya da önemli yönetim kurulu kararlarında kullanılabilecek ve VIP ödüllerini kazanma fırsatını tanıyacak. Kulüp fan tokenle alaklı olarak detayları yakın gelecekte açıklayacaklarını belirtti. İlgili konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Bursaspor Başkanı Erkan Kamat: 

Zor günleri geride bırakmak isteyen kulübümüzün taraftarlarıyla kenetlenişini dijital platformlarda da göstermek adına Socios.com ile yeni bir yola çıktık. Amacımız, taraftarlarımız ile kulübümüz arasında daha güçlü ve daha sürdürülebilir bir köprü kurmak. Bu anlamda $BUR Fan Token ile taraftarlarımız, kulüp kararlarında söz sahibi olabilecek, aynı zamanda da birbirinden değerli ödülleri, ayrıcalıkları da kazanabilme fırsatını elde edecek.

 Chiliz ve Socios.Com yaratıcısı Alexandre Dreyfus, “Kulüp geçmişinde takım ile tutkulu taraftarları arasında inanılmaz bir bağ oluşturan büyük başarılara sahip. Fan token’lar kulüp geleceğe bakarken, taraftarlar da artık takıma her zamankinden daha yakın olma fırsatına sahip olacaklar. Bursaspor’u altıncı Türk kulübümüz ve 33. Iş ortağımız olarak ağımıza dahil etmekten mutluluk duyuyoruz” biçiminde konuştu.

Chiliz son dönemlerde dünyanın en büyük kulüpleri ile anlaşmalar sağlamış ve piyasa değeri her yeni anlaştığı kulüpten sonra bir hayli artış göstermişti.

BirBorsa / Cem Arslan

Etiketler