Brent Petrol'de teknik görünüm ne diyor? Hedef fiyat ne?

Brent Petrol'de teknik görünüm ne diyor? Hedef fiyat ne?

Brent Petrol'de teknik görünüm ne diyor? Hedef fiyat ne?

Brent petrolün tüm dünya piyasalarında haberin yapıldığı TSİ 14:00'da 68,08 dolardan işlem görüyor.Dün 70,24 dolara kadar yükselen Brent petrolün varil fiyatı, günü 67,91 dolar seviyesinde tamamladı.
Petrol fiyatlarının dün yaklaşık son 2 ayın en yüksek seviyesine ulaşmasında, ABD ve Avrupa'nın Kovid-19 salgını kısıtlamalarının kaldırılmaya başlanmasının petrol talebinin toparlanacağına ilişkin beklentileri güçlendirmesi etkili oldu.

Petrolün teknik görünümü ne durumda?

En yakın desteğinin çalışması ile birlikte 67.30 üstünde tutunmayı başaran Brent Petrol'de işler şimdilik yolunda gidiyor. Petrole olan talebin tekrar artacağı haberleri petrole olan yatırımın artmasına sebep oluyor.

Brent petrolde destek ve dirençler sıralı halde şöyle:

Destekler: 67,40 - 64,49 - 62,89
Dirençler: 70,48 - 74,52 - 77,31

pBrent Petrol'de teknik görünüm ne diyor? Hedef fiyat ne? - Resim : 1

BirBorsa / Cem Arslan

Yasal Uyarı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Etiketler