'Bitcoin Alın' Aramasında Dünya Genelinde İlgi Yüzde 110 Arttı!

Bitcoin fiyat patlamasından bu yana trendde. Dünyanın dört bir yanından insanlar Google'a şu soruyu soruyor: "Şimdi Bitcoin satın almak için iyi bir zaman mı?"

'Bitcoin Alın' Aramasında Dünya Genelinde İlgi Yüzde 110 Arttı!

Son 30 günde BTC fiyatlarının yaklaşık yüzde 30 artması, insanları "Şimdi Bitcoin almalı mıyım?" sorusu etrafında topluyor. Bu ilgi yalnızca Bitcoin topluluğuyla sınırlı değil, aynı zamanda dünya genelinde herkesin korkusu olan Fırsatı Kaçırma Korkusu (FOMO) ile de ilgili. Google Trendler'den gelen veriler, "Bitcoin satın al" aramalarındaki küresel artışı ortaya koyuyor. Ayrıca "Şimdi Bitcoin almak için iyi bir zaman mı?" sorusu sıkça soruluyor ve son yedi günde %110 artış yaşandı.

İngiltere'de bu süreçte arama hacmi %826 arttı, ABD'de "Şimdi Bitcoin almalı mıyım?" sorguları %250'den fazla artış gösterdi. Benzer şekilde, Almanya'da da insanlar Bitcoin'e daha fazla ilgi göstermeye başladı.

Daha özgün ve SEO odaklı sorgular da artış gösteriyor. Geçtiğimiz haftada "Fidelity'den Bitcoin satın alabilir miyim?" sorusu %3.100 arttı. "BlackRock Bitcoin ETF" ile ilgili sorgular %250'lik bir artış gösterdi. Birçok yatırımcı, bu tür şirketlerin kripto piyasasına yönelik tutumlarının Bitcoin ve diğer kripto paraların fiyatlarını nasıl etkileyeceğini bekliyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, bir Bitcoin ETF başvurusunu onaylarsa, bu durumun BTC ve diğer kripto paraların fiyatları üzerinde büyük bir etkisi olabilir.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler