Bir şirket daha halka arz tarihini erteledi

İzmir Demir Çelik, KAP'a yaptığı açıklamada, İzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin halka arzının ertelendiğini açıkladı.

Bir şirket daha halka arz tarihini erteledi

İzmir Demir Çelik tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, İzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin halka arzının, daha uygun bir dönemde gerçekleştirilmek üzere ertelendiği bildirildi.

İzmir Demir Çelik'in 11 Şubat 2021 tarihinde yaptığı açıklamada, İzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin halka arzına yönelik çalışmaların devam ettiği, henüz bağlayıcı kararlar alınmamasına rağmen çalışmaların hızlandırılması amacıyla İzdemir Enerji Üretim A.Ş.'nin, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası ile 'Halka Arz Aracılık ve Danışmanlık Hizmetleri Verilmesine İlişkin Yetkilendirme Sözleşmesi' imzalandığı aktarılmıştı.

İzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Ş. Yönetim Kurulunun 25 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda, ''Danışman aracı kurum olan Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB)'nın değerlendirmesi de dikkate alınarak, İzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Ş. finansal tabloları ve güncellenen mevzuat çerçevesinde yapılan değerlendirmeler ile halka arza ilişkin mevcut piyasa koşulları göz önüne alındığında İzdemir Enerji Elektrik Üretim A.Ş.'nin halka arzı için gerekli şartların oluşmadığına ve bu sebeple söz konusu halka arz'dan şartların daha uygun olduğu bir dönemde yapılmak üzere şu an için vazgeçilmesine karar verilmiştir.'' ifadelerine yer verildi.

17 Haziran 2021 tarihinde, İşbir Holding, KAP'a yaptığı açıklamada, İşbir Sentetik Dokuma Sanayi A.Ş. paylarının halka arzının ertelendiğini açıklamıştı.

Etiketler