Bir Kilo Altın Kaç TL? Altın Fiyatları Yükselişe Devam Edecek Mi?

Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP), bir kilogram standart altının fiyatı 1 milyon 770 bin liraya düştü.

Bir Kilo Altın Kaç TL? Altın Fiyatları Yükselişe Devam Edecek Mi?

Altın fiyatları, Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) son dönemde dalgalı bir seyir izliyor. Bugünün verilerine göre, standart altının kilogram fiyatı 1 milyon 770 bin lira olarak kaydedildi, yüzde 3,3'lük bir azalışla günü tamamladı. İşte altın piyasasına dair güncel veriler:

Standart altının kilogram fiyatı, günü 1 milyon 770 bin lira seviyesinden tamamladı.
Bugün altın borsasında toplam işlem hacmi 2 milyar 851 milyon 776 bin 903,26 lira olarak gerçekleşti. Toplam işlem miktarı ise 1.573,68 kilogramdı.

Altın piyasasında günlük işlemleri en fazla gerçekleştiren kurumlar ise Ahlatcı Döviz ve Kıymetli Madenler, Demas Kuyumculuk, Goldtrans Hediyelik Eşya, Ahltacı Metal Rafineri ve Garanti BBVA olarak sıralandı.

Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar, piyasa katılımcıları için önemli bir faktör olmaya devam ediyor. Yatırımcılar, altın fiyatlarının hareketlerini yakından takip ederek gelecekteki yatırım kararlarını şekillendiriyorlar.

Etiketler