Bir haftada 100.000 Bitcoin: Kripto piyasası çok kızışıyor

Kripto piyasasında balina göçü: Büyük BTC yatırımcılarının ticaret faaliyetleri birkaç gündür önemli ölçüde artıyor. Aynı zamanda borsalardaki Bitcoin rezervleri de hızla düşüyor.

Bir haftada 100.000 Bitcoin: Kripto piyasası çok kızışıyor

Yavaş yavaş, kripto rezerv para birimi yeniden şekilleniyor gibi görünüyor. Bitcoin fiyat undeterred artmaya devam eder ve yüzde 1,8 günlük kazanç ile geri aldı 40.000 dolar direnç bölgesi olarak görülüyor. BTC oranı, son birkaç haftadır yatay eğilim nedeniyle melankoliye eziyet ederken, yalnızca son yedi gün içinde yaklaşık 8.000 ABD doları değer kazandı. Haftalık bir karşılaştırmada, BTC yüzde 23'lük bereketli bir haftayı geride bırakacak gibi duruyor.

Altcoinler de işlem gününe yeşil bir işaretle başladı. Ethereum (ETH) ve Binance Coin (BNB) her biri yüzde 1,5'lik artışla fiyat kazançlarını artırabilirken, Cardano (ADA) yüzde 0,5'lik minimum bir artışla yerinde sayıyor. Dogecoin (DOGE) yüzde iki artarken, Polkadot (DOT) yüzde beş artı bile gördü. Bununla birlikte, en büyük on kripto para birimi arasında en iyi performans gösteren XRP'dir. Ripple, 24 saatlik bir karşılaştırmada yaklaşık yüzde on bir değer kazandı.

Bitcoin balinaları stok yapıyor

Kripto piyasasının yeniden gürlediği gerçeği, BTC çıkışlarında, yani borsalardan Bitcoin çekimlerinde de görülebiliyor. Mevcut fiyat artışı nedeniyle, bazı balinalar hisse senetlerini borsalardan bilinmeyen cüzdanlara taşıyor. Dün, işlem kodu Whale Alert, her biri Coinbase'den yaklaşık 10.000 Bitcoin içeren üç büyük Bitcoin işlemi kaydetti. Toplamda, değer yaklaşık 1,2 milyar ABD dolarıydı. Bu büyüklükteki işlemler son birkaç günde birikmişti, ancak çoğu bilinmeyen cüzdanlar arasında gerçekleşti. Büyük yatırımcıların varlıklarını birkaç cüzdan üzerinden dağıtıp dağıtmadığı veya tezgah üstü OTC ticaretinde cüzdanları doldurup doldurmadığı geriye dönük olarak izlenemez. Ancak yavaş yavaş balinalar yaz tatillerinden geri dönüyorlar.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler