Binance'de Listelenen Memecoin ORDI'de Balina Alarmı

Binance'in yeni listelediği altcoinin on-chain verilerinden bazıları, bir analiz şirketinin ilgisini çekti.

Binance'de Listelenen Memecoin ORDI'de Balina Alarmı

Binance'de listelenen memecoin olarak bilinen Ordinals protokolüne bağlı altcoin ORDI, önemli bir fiyat artışı yaşadı. ORDI'nin fiyatı listelenmesinin ardından %100'ün üzerinde bir artış gösterdi.

Kripto para analiz şirketi Lookonchain, ORDI hakkında bazı önemli on-chain verileri paylaştı. Analizlere göre, ORDI'nin en büyük ilk 50 sahibi, toplam arzın %58.95'ini oluşturan 143 milyon dolara tekabül eden toplam 12.4 milyon ORDI'ye sahip.

Özellikle ORDI'nin büyük bir kısmının bu kadar sınırlı sayıda cüzdanda toplanmış olması, merkeziyetsizlik açısından soru işaretleri yaratıyor.

ORDI Coinde Balina Alımları Hızlanıyor!

Öte yandan ORDI'nin 8. en büyük cüzdanı şu anda 7.9 milyon dolar değerinde 644,000 ORDI'ye sahip. Bu cüzdan, tokenlerini birden fazla adresten üreterek kazandı. İlginç bir şekilde, her biri 100.000 ORDI tutan 15 adet cüzdan bulunuyor. Bu cüzdanlar ORDI'lerini minting yoluyla kazandı ve hala satmamış durumda. Bu adresler toplamda 18.16 milyon dolar değerinde 1.5 milyon ORDI'ye sahip, bu da toplam arzın %7.2'sine tekabül ediyor.

ORDI'nin Binance'de listelenmesinin ardından bir balina, 4.09 milyon dolar değerinde 329.500 ORDI'yi Binance'e yatırdı. Bu balina tarafından tutulan ORDI de minting yoluyla kazanılmıştı.

Ordinals tokenleri, "etiketli" satoshi'ler olarak bilinen ve herhangi bir kullanım alanına sahip olmayan tokenlerdir. Bir dönem popülerlik kazanan bu tokenler, son zamanlarda düşük bir aktivite seviyesindeydi.

BTCUSD:BNN Bitcoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 26075.5
En yüksek 26242
En düşük 25920
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler