Binance üzerinden nasıl para çekilir?

Türkiye'de ve tüm dünyada en çok tercih edilen kripto borsalarından biri olan Binance'e para atmak ve çekmek yeni başlayan yatırımcılar tarafından en çok merak edilen soru? Bu makalede bu soruların tümüne cevap vereceğiz.

Binance üzerinden nasıl para çekilir?

Binance’den TrBinance’e TL Yollanıyor Mu?

Bu soru, yeni başlayan kullanıcıların en çok merak içinde olduğu sorulardan bir tanesi. Fakat cevabı hayır. Binance’den banka hesabınıza nakit çekmek istiyorsanız ne yazık ki Binance’den, TrBinance’e TL yollayamıyorsunuz.

Para çekmek için öncelikle ilk yapmanız gerekli olan şey Binance’den TrBinance’e kripto para transferi yapmaktır. Yani biz cüzdandan diğer cüzdana transfer yapmalısınız. Gönderim yapacağınız kripto para birimi, transferi hangi ağ üstünde yapacağınız gibi konular bir hayli önemli fakat Binane TR ve Binance Global hesaplarınızı bağlamanız durumunda çok rahat şekilde tek tıkla para transferi mümkün.

Transfer Saatleri Önemli Mi?

 Bu soru da en çok sorulan soruların başında geliyor ve transfer saatlerinin EFT havale süreçleri takip edilmek önceki dönemlerde zordu fakat Türkiye'ye yeni gelen fast transfer özelliği ile birlikte günün 24 saati her bankadan para yollaması 2'şer bin liralık limitler ile mümkün para çekerken ise Ziraat ve VakıfBank üzerinden havale saatlerinde para çekimi mümkün.

Binance Globale En Kolay Nasıl Para Çekilir?

 Transfer Yapacağınız Kripto Parayı Seçin!

 Binance hesabımıza giriş yaptıktan sonra cüzdanımızı seçiyoruz. Cüzdanda karşımıza birçok coin çeşidi çıkacak. Biz USDT çekmek istediğimiz için USDT’yi seçiyoruz. 

2 BinanceTR Cüzdan Adresi Girişi

USDT’yi seçtikten sonra karşımıza yan taraftaki ekran gelecek. Bu ekranda çekme butonuna tıklıyoruz ve karşımıza USDT çekme ekranı geliyor.

USDT çekme ekranında doldurmanız gereken birkaç önemli bilgi yer alıyor. Göndemrek istediğiniz tutar, transferin gerçekleşeceği ağ ve adres. Yukarıda da söylediğimiz gibi USDT göndermek için en çok tercih edilen ağ TRC20 ağı ve biz de yazımızda TRC20 ağını seçiyoruz. TRC20 tercih sebebimiz ise hızlı ve daha az komisyon almasından kaynaklanıyor. Daha sonra TrBinance hesabımıza gidiyor ve tekrardan USDT’yi seçiyoruz. Unutmayın TrBinance hesabımıza gidiyoruz. Şimdi de USDT ekranında, yatırma butonuna tıklıyoruz. Karşımıza çıkan ekranda TRC20 ağını seçip adresi kopyalıyoruz.

Daha sonra Binance Global hesap güvenliğimiz için hem telefonumuza hem mail adresimize ayrı ayrı kod yollayacak gerekli kodların girilmesinden sonra işlem onaya sunulup transferin gerçekleşmesini beklemek kalıyor.

3 BinanceTR'den Nasıl Banka Hesabıma Çekerim

BinanceTR'ye çektiğimiz USDT kripto dolarlarımızı, USDT / TRY seçeneğinden Türk lirasına çeviriyoruz. Ardından son basamak olan parayı çek butonuna tıklıyoruz ve kendi adımıza kayıtlı banka İBAN numarasını yazıyor ve çekim işlemini tamamlıyoruz.

Etiketler