Binance, Lazio ile NFT bileti satacak

En büyük kripto para borsası olan Binance, spor ortaklarına devam ediyor. Binance 2022-2023 sezonunda NFT biletleri satışını başlatmak için İtalyan futbol klubü SS Lazio ile anlaşma sağladı.

Binance, Lazio ile NFT bileti satacak

İşlem hacmine göre en büyük kripto para borsası olan Binance, spor ortaklarına hız kesmeden devam ediyor. Binance yeni sezonunda NFT biletlerini satışa sunmak için İtalyan fulbol klubü SS Lazio ile anlaşma sağladı. Binance, daha önce yaptığı anlaşmalarla adından söz ettirmişti. Santos FC, FC Porto ve BWT Alpine F1 takımı gibi kulüplerle de ortaklık kurmuştu.

Taraftarlar NFT biletleri alabilecek

Binance ile Lazio kısa süre önce kurulan ortaklıklarının ardından taraftarları NFT biletleri alabilecek. Bununla beraber maçlara erişmenin yanı sıra bazı avantajlar da sunulacak: NFT biletleri alıcılara Lazio mağazalarında ve Avrupa Ligi maçlarında indirim sağlayacak. Devamında maç günlerinde Lazio'nun kendi stadyumuna daha hızlı erişim ve Lazio Fan token hediyeleri de NFT alıcılarına ait olacak.

Binance lazio anlaşması

Binance'in NFT biletleri Lazio'nun tüm iç saha maçlarında geçerli olurken, Binance hesabı olan sezonluk bilet sahipleri biletlerini ücretsiz olarak talep edebilecek.

NFT'lerin en geniş kullanım alanlarından biri de biletleme olurken, Deloitte Global sektörün 2022 yılının 2 milyar dolar tutarında işlem üreteceği tahminlerinin arasında.

Etiketler