Binance Bu Kripto Parayı 50x Kaldıraçla Birlikte Listeledi!

Binance kripto para borsası, bu altcoinin vadeli işlemler platformunda listeleneceğini duyurdu.

Binance Bu Kripto Parayı 50x Kaldıraçla Birlikte Listeledi!

Kripto para borsası Binance, Vadeli İşlemler platformunda USDⓈ-M NTRN Sürekli Sözleşmesini başlattığını duyurdu. 14 Kasım 2023 tarihinde saat 15:00’de yayına girecek olan sözleşme, kullanıcılara 50x'e kadar kaldıraç imkanı sunacak.

Binance, NTRN Tokenini Vadeli İşlemlerde Listeliyor

Binance'in Vadeli İşlemler platformunda listelenen NTRNUSDT Sürekli Sözleşmesi, lansman sırasında maksimum +%2,00 / -%2,00 fonlama oranına sahip olacak ve her dört saatte bir fonlama ücreti ödemesi gerçekleşecek.

Binance, Kullanıcılarına Çoklu Varlık Modu İmkanı Sunuyor

Binance, NTRNUSDT Sürekli Sözleşmesi için piyasa koşullarına bağlı olarak fonlama ücreti, tik boyutu, maksimum kaldıraç, başlangıç teminatı ve sürdürme teminatı gereksinimleri gibi sözleşme özelliklerini ayarlama hakkını saklı tutuyor. Ayrıca, Çoklu Varlık Modu özelliği, kullanıcıların NTRNUSDT Sürekli Sözleşmesini birden fazla teminat varlığı üzerinden alıp satmalarına olanak tanıyacak.

Genişleyen Teklifler ve Kullanıcı İmkanları

Binance, kripto para alım satım talebinin artmasıyla birlikte kullanıcılara daha fazla seçenek ve fırsat sunmak için platformuna yeni tokenlar, özellikler ve alım satım çiftleri ekliyor. Ancak, kullanıcıların işlem yapmadan önce Binance Kullanım Koşulları ve Binance Vadeli İşlemler Hizmet Sözleşmesi hükümlerini dikkatlice gözden geçirmeleri önemlidir.

Etiketler