Bera Holding hisseleri neden yükseldi?

Bera Holding hisselerinde önemli bir artış meydana geliyor. Bu artışın nedeni ise yatırımcıların en çok sorduğu soruların başında geliyor. Bera Holding hisselerindeki hareketliliğin nedeni ise belli oldu işte detaylar.

Bera Holding hisseleri neden yükseldi?

Bera Holding şirketinin iştirakinin bünyesinde kayıtlı olan arazilerin satışına yönelik yeni satış sözleşmesi imzalandığı duyuruldu. Konu ile ilgili yapılan KAP bildiriminin ardından hisse fiyatları yükseliş gösterdi. 

Konu ile ilgili olarak KAP bildirimi yapıldıktan sonra hisse fiyatları yüzde 7'den fazla değer kazandığı gözlemlendi. Şirket Kamuyu Aydınlatma Platformuna yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

''Bera Holding bünyesine bağlı olan Golda Gıda'nın bünyesine bağlı olan ve Yatırım Amaçlı Gayrimenkul olarak belirlenmiş olan 3 parselde toplam 414.417.72 metre kare arazinin 425 milyon lira bedelle satışının gerçekleştirilmesi üzerine anlaşmaya varılmış ve gerekli mukavele imzalanmıştır.''

Yapılan açıklamaların ardından hisse fiyatları gün içerisinde yüzde 7'den fazla getiri sağladıktan sonra kâr satışları ile günlük kazanç yüzde 4.20'ye kadar gerilemiş durumda. Günün en yüksek değeri olarak Bera Holding hisseleri 10.66 TL seviyesini görüyorken Bera Holding canlı hisse fiyatı 10.21 TL seviyesine yükseliş göstermiş durumda.

Bera Holding hedef fiyat 2022

Bera Holding hisseleri yapılan KAP bildirimi ile birlikte hızlı bir yükselişe sahne olduktan sonra gün içinde gelen kâr satışları ile birlikte hızlı bir gün geçiriyor hissede yaşanan volatilite aynı zamanda hacmin artış göstermesine neden oluyor. Hisse fiyatlarında yaşanan bu hareketliliğin çokta uzun sürmeyeceğini düşünen analistlerin haber etkisinin bitmesi ile birlikte fiyatın iki uzantı arasında kalmaya devam edeceğini ve endekse paralel bir getiri sağlamasını beklediklerini dile getirdiler.

Bera holgind hisse yorum

BERA BERA HOLDING A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 19.98
Satış 19.99
Değişim -1%
Son Değer 19.98
En yüksek 21.44
En düşük 19.83
Haftalık Değişim -3.4782%
Aylık Değişim 1.3184%
Yıllık Değişim 74.0418%
Etiketler