Benzin fiyatı ne kadar? Motorin fiyatı kaç TL? 24 Ağustos benzin ve motorin fiyatları

Son zamanlarda gelen artışla beraber özellikle araç sahipleri tarafından Benzin fiyatı ne kadar? Motorin fiyatı kaç TL? 24 Ağustos benzin ve motorin fiyatları araştırılmaktadır. İşte, detaylar…

Benzin fiyatı ne kadar? Motorin fiyatı kaç TL? 24 Ağustos benzin ve motorin fiyatları

Benzin fiyatı ile ilgili yapılan son zam açıklamasından sonra araç sahipleri motorin fiyatları ile ilgili de araştırma yapmaya başladı. Dolar kurunda yaşanan dalgalanmalar, Avrupa’da etkisini gösteren çip krizi ve brent petroldeki dalgalanmaların hepsi akaryakıt fiyatlarına yansımış durumda. Bildiğiniz gibi motorin yapılan son zamla beraber 25 TL’nin üzerinde işlem görüyordu. Peki, Benzin fiyatı ne kadar? Motorin fiyatı kaç TL? 24 Ağustos benzin ve motorin fiyatları

Benzin fiyatları, motorin fiyatları ve LPG litre fiyatı ile ilgili son dakika görüşmeleri yakından takip edilmektedir. Özellikle büyük illerde yaşayan kişiler tarafından bu fiyatlar yakından takip edilmektedir. Son zamanlarda benzin ve motorin fiyatlarına gelen zamlara yenisi eklendi. Peki, 24 Ağustos 2022 benzin ve motorin fiyatları ne kadar?

24 Ağustos 2022 benzin ve motorin fiyatları

İstanbul benzin ve motorin fiyatları

İstanbul benzin ve motorin fiyatları farklılık göstermektedir. İstanbul benzin fiyatı 21,14 TL, İstanbul motorin fiyatı ise 25,03 TL’den işlem görmektedir.

Ankara benzin ve motorin fiyatları

24 Ağustos 2022 benzin ve motorin fiyatları Ankara’da bayiden bayiye farklılık gösterir. Ankara benzin fiyatı 21,25 TL olurken, Ankara motorin fiyatı 25,12 TL’den işlem görmektedir.

İzmir benzin ve motorin fiyatları

İzmir akaryakıt fiyatları 24 Ağustos 2022 günü sabit kaldı. İzmir benzin fiyatı 21,25 TL olurken, İzmir motorin fiyatı 25,13 TL’den işlem görmektedir.