Audius, Metaverse'de bir radyo istasyonu kuruyor

Audius, DeFi Land ortaklığı ile Metaverse'de bir radyo istasyonu kurduğunu açıkladı.

Audius, Metaverse'de bir radyo istasyonu kuruyor

Metaverse sektörüne olan ilgi her gün daha da artıyor. Blockchain tabanlı müzik paylaşım platformu Audius, DeFi Land ortaklığı ile Metaverse'de bir radyo istasyonu kurduğunu açıkladı.

Audius, Metaverse'de bir radyo istasyonu kuruyor

Metaverse platformu DeFi Land'de, FM radyo kulesi oluşturuldu. Kule, Solana ve Ethereum blockchain sistemi üzerine inşa edilen bir müzik akış platformu olan DeFi Land ve Audius arasındaki yakın tarihli bir ortaklığın sonucu olarak oluşturuldu. 

Yükseltme, kullanıcıların oyunu oynarken Audius kitaplığındaki milyonlarca şarkıdan herhangi birini yayınlamalarına imkan tanıyacak. Sistem gelecek haftalarda açıklanması beklenen DeFi Land'in halka açık lansmanı ile aynı aynı sunulmakta. 

Audius, Metaverse'de bir radyo istasyonu kuruyor

DeFi Land'in, oyunculara çiftçilik simülasyonu aracılığı ile merkezi olmayan finans kavramlarını öğreten bir yapısı var. Platform eylül ayında Alameda Reseach ve Animoca Brands önderliğinde 4,1 milyon dolarlık fon toplamıştı.

Ortaklık, Audius'un tokenize edilmiş müzik modelini ana akıma entegre etmek için yaptığı son hamle olarak kabul ediliyor. Hizmet, Spotify ya da Apple Music'ten daha ço SoundCloud'dan sonra modellenmiştir. Ayrıca kullanıcıların telif hakkı yerine jetonlar kullanarak para kazandıkları kendi müziklerini yüklemelerine de imkan tanıyor.

Audius, Metaverse'de bir radyo istasyonu kuruyor

AUDIO token, 876 milyar dolar piyasa değerine sahip ve 1.72 dolar civarından işlem görüyor. Kripto para birimi mart ayında 4.99 dolar ile tarihi zirvesine yükselmişti.

Radyo binası, çiftçilik simülasyonu kapsamında oluşturuluyor. Öte yanan DeFi Land'in lansmanının gelecek haftalarda açıklanması bekleniyor. 

DeFi Land kurucusu DFL Erwin konuya ilişkin olarak şu ifadelere yer verdi:

''DeFi Land ile merkeziyetsiz finansa dahil olmanın yeni bir yolunu buluyor. Alana yeni bir bakış açısı getiriyoruz. Buna benzer entegrasyonlar, daha kolay ve daha dostça bir katılım için benzersiz bir kullanıcı deneyimi sundukları için benimsenme açısından çok değerlidir ve bundan sonra ne olacağını görmek için de çok sabırsızım.''

Etiketler