ASELSAN teknik görünüm ne durumda?

ASELSAN teknik görünüm ne durumda?

ASELSAN teknik görünüm ne durumda?

Askerî Elektronik Sanayi ya da kısaca ASELSAN, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin askerî haberleşme ihtiyaçlarını karşılanması amacıyla 1975 yılında Ankara'da kurulan savunma sanayii şirketidir.

Kuruluş yıllarından bu yana ileri teknolojiye dayalı olarak, programlı bir şekilde müşteri ve ürün yelpazesini genişletmiş olup, bugün modern elektronik cihaz ve sistemler geliştiren, üreten, tesis eden, pazarlayan ve satış sonrası hizmetlerini yürüten entegre bir elektronik sanayii kuruluşu haline gelmiş ASELSAN,farklı yatırım ve üretim yapısı gerektiren proje konularına bağlı olarak Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri Grup Başkanlığı (HBT), Savunma Sistem Teknolojileri Grup Başkanlığı (SST), Radar Elektronik Harp İstihbarat Grup Başkanlığı (REHİS), Mikroelektronik, Güdüm ve Elektro-Optik Grup Başkanlığı (MGEO) olmak üzere dört ayrı grup başkanlığını yapısında bulundurmaktadır. 

ASELSAN Borsa İstanbul 'da ASELS koduyle işlem görmekte olup 1 Haziran 2007 'de Borsa İstanbul 'da işlem görmeye başlamıştır.

Hisse başı halka açılış fiyatı ise sadece 78 kuruş olan Aselsan bugün itibariyle 15,35 TL 'den işlem görmektedir tarihi zirvesi ise bölünmelerden ve temettülerden arınmış haliyle bile 24 TL dir.

Düzenli temettü ve bedelsiz bölünmeler yaşayan ASELSAN 'da işler uzun vade yatırımcısı için çok iyi giderken al-sat yapmak isteyen yatırımcıya zor zamanlar yaşatabiliyor son zamanlarda BİST 'de yaşanan volatiliteden nasibini alan ve geri dönüşü henüz yapamamış bir hisse olan ASELSAN 'da henüz geçmişten gelen yatay trendin içine girebilmiş değil.

Destek ve Dirençlerinde ise durum şöyle:

Destekler 14,50 - 14,21 - 13,68

Dirençler 16,00 - 16,78 - 17,51 

ASELSAN teknik görünüm ne durumda? - Resim : 1

BirBorsa / Cem Arslan

ASELS ASELSAN ELEKTRONIK SANAYI VE TICARET A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 57.75
Satış 57.8
Değişim -0.05%
Son Değer 57.75
En yüksek 58.4
En düşük 57.35
Haftalık Değişim -1.6183%
Aylık Değişim 2.9411%
Yıllık Değişim 28.3903%
Etiketler