Arka Sokaklar'ın Zeliş'i ateşli pozlarıyla Instagram'ı salladı!!

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i, Camdaki Kız'ın Melisa'sı Yüsra Geyik, verdiği iç çamaşırlı pozlarıyla Instagram'ı yerinden oynattı! Yüsra Geyik'in ateşli pozları karşısında adeta küçük dillerini yutan takipçileri, ''Hüsnü Komiser görmesin!'', ''Bu Zeliş ne ara büyüdü??'' şeklinde yorumlar yaptı.

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i ateşli pozlarıyla Instagram'ı salladı!!

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i, Camdaki Kız'ın Melisa'sı Yüsra Geyik, verdiği iç çamaşırlı pozlarıyla Instagram'ı yerinden oynattı!

Camdaki Kız Dizisiyle Tekrar Yükselişe Geçmişti

Yüsra Geyik, Instagram hesabından paylaştığı hayli ateşli pozlarıyla beğenileri üzerine topladı. E tabi yorum yağmuruna tutulması da gecikmedi...

 Dizinin başrollerini Burcu Biricik'in ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız dizisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu Yüsra Geyik, Instagram hesabından paylaştığı hayli ateşli pozlarıyla beğenileri üzerine topladı. E tabi yorum yağmuruna tutulması da gecikmedi...

2006 yılından beri içinde olduğu Arka Sokaklar dizisinden ayrılarak, Camdaki Kız dizisine geçen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı cesur paylaşımlarıyla magazin gündemin hareketlendiriyor.

Dergi Çekimi İçin Kamera Karşısına Geçen Yüsra Geyik'in Pozlarına Yorum Yağdı

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i ateşli pozlarıyla Instagram'ı salladı!! - Resim : 1

Yüsra Geyik'in ateşli pozları karşısında adeta küçük dillerini yutan takipçileri, ''Hüsnü Komiser görmesin!'', ''Bu Zeliş ne ara büyüdü??'' ve ''Bağcılar oturuşu yapmışsın...'' gibi yorumlar aldı.

32 yaşındaki güzel oyuncu, uzun yıllardır yer aldığı Arka Sokaklar dizisinden ayrılarak seyirciyi üzmüştü.

Camdaki Kız'a Transfer Olan Yüsra Geyik Hakkında Şaşırtan Bir İddia Ortaya Atıldı

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i ateşli pozlarıyla Instagram'ı salladı!! - Resim : 3

Camdaki Kız dizisinde çok göz önünde olduğu düşünülen Yüsra Geyik'in , setteki bazı oyuncuları rahatsız ettiği ve Geyik'in bu nedenle diziden ayrılacağı iddia ediliyor.

Ayrıca sosyal medyada baya aktif olan Yüsra Geyik'in 370 bini aşkın takipçisi bulunuyor.

BirBorsa / Ayşete Yavaş

Etiketler