Fenerbahçeli Hulusi Belgü, Pamela Anderson ve Ali Koç hakkında konuştu

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı, bugün itibarıyla, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı. Güncel konuların ele alındığı toplantıda , bir dönem Fenerbahçe'de yöneticilik yapan ünlü iş insanı Hulusi Belgü, Koç'un icraatları hakkında sert eleştirilerde bulundu.

Fenerbahçeli Hulusi Belgü, Pamela Anderson ve Ali Koç hakkında konuştu

Fenerbahçe'de Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı, bugün itibarıyla, Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapıldı. Güncel konuların ele alındığı toplantıda , bir dönem Fenerbahçe'de yöneticilik yapan ünlü iş insanı Hulusi Belgü, Koç'un icraatları hakkında sert eleştirilerde bulundu. Hulusi Belgü, Pamela Anderson'un sevgilisiyle ilgili neler söyledi? Toplantının ayrıntıları neler? İşte detaylar...

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği Eski Başkanı Hulusi Belgü Toplantıda Neler Söyledi?

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Eski Başkanı Hulusi Belgü, Pamela Anderson ile ilgili neler söyledi?

 Forum İstanbul AVM'nin sahibi ve Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Eski Başkanı Hulusi Belgü, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda yaptığı eleştirilerle gündeme yerleşti.

Turizm, demir ticareti, gayrimenkul gibi çeşitli sektörlerde, sahibi olduğu şirketlerle faaliyet gösteren Hulusi Belgü, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nin (AYD) de 6 yıl başkanlığını sürdüren isimlerden birisi. Bugün gerçekleştirilen Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda yer alan isimlerden birisi olan Hulusi Belgü, yaptığı eleştirilerle bugün gündemdeydi.

Fenerbahçeli Hulusi Belgü, Pamela Anderson ve Ali Koç hakkında konuştu - Resim : 1

Hulusi Belgü, Koç'un İhracatları Hakkında Sert Eleştirilerde Bulundu

"Pamela Anderson'un sevgilisini niye transfer ettiniz?"

 Koç'un icraatları hakkında sert eleştiriler de bulunan Belgü, "Pamela Anderson'un sevgilisini niye transfer ettiniz? Bu transferden beklentiniz neydi?" sorusunu sorunca toplantının nabzı yükseldi.

Aynı zamanda Fenerbahçe Divan Kurulu'nun eski başkan adaylarından birisi olan Hulusi Belgü'nün yaptığı konuşma toplantıya damgasını vurdu. Hulusi Belgü'nün, Aziz Yıldırım'a rakip olduğu dönemde desteklediği Başkan Ali Koç'un icraatlarını sert bir üslupla eleştirmesi toplantıya damgasına vurdu. Hulusi Belgü'nün yaptığı seçim çağrısı ise gözlerden kaçmadı.

Hulusi Belgü'nün Açıklamalarına İlişkin Detaylar

"...bunu kendi ellerinizle yıktınız!"

"Haziran 2018'de büyük umutlarla başkan seçildiniz. Öyle ki seçilmenize herkes;  Galatasaraylılar, Beşiktaşlılar ve hatta Trabzonsporlular bile sevinmişti. Kurumsal kimliğiniz ve Atatürkçü olmanız hepimiz için bir umuttu ama bunu kendi ellerinizle yıktınız..." ifadelerini kullandı.

"Hep büyük konuştunuz, hep hatayı başkalarında buldunuz" diyen Belgü, başarısızlıkları futbolcuların ve teknik adamların sırtına yüklediklerini ve başarılı futbolcu Obradovic'in gitmesinden sorumlu olduklarını dile getirdi.

"Fenerbahçe seçime gitmek durumundadır."

"Adil Rami'den beklentiniz neydi?" sorusunu yöneltmeyi de ihmal etmeyen Hulusi Belgü, "Sayın Başkan, siz bu takıma Pamela Anderson'un sevgilisi Adil Rami'yi transfer ederken beklentiniz neydi?" sorusuyla ise gündeme bomba gibi düştü.

"Adil Rami'den Beklentiniz Neydi?"

"Max Kruse için 'Hayatının kumarını oynuyor' derken, tazminatını ödediniz. Miha Zajc'i transfer etmek için menajerlik şirketi tarafından dolandırıldığınız da oldu. Bunları sizin şirketinizde birisi yapsa, siz onunla çalışmaya devam eder miydiniz? Sözlerinizi tutmadınız. Fenerbahçe seçime gitmek durumundadır." dedi.

BirBorsa / Ayşete Yavaş

Etiketler
Yorumlar