Amazon, Bitcoin entegrasyonundan önce kripto piyasaları uçtu

Amazon yakında kripto paraları da kabul edecek. Bu nedenle şirketin planları şimdiden ileri bir aşamada gibi duruyor. Kripto piyasalarda ise bu durum havai fişek etkisi yarattı demek yanlış olmaz.

Amazon, Bitcoin entegrasyonundan önce kripto piyasaları uçtu

Çevrimiçi perakendeci Amazon, yakında kripto para birimleriyle ödeme yapabilir. Bu ilk olarak İngiliz haber sitesi City AM tarafından bildirildi. Buna göre, posta siparişi perakendecisi, Bitcoin ve bazı seçili Altcoin'lerle kripto ödemelerini yıl sonuna kadar etkinleştirmek istiyor. Ayrı bir yerel belirteç de planlanmaktadır. Kripto piyasasında, söylenti haftanın başında bir fiyat artışına neden oldu.

Bitcoin kursu açılıyor

Bitcoin döviz kuru neredeyse bir gecede neredeyse 4.000 ABD doları yükseldi sadece 24 saatte yüzde on artış! Kripto para birimleri geçen Çarşamba günü 30.000 dolar için savaştıktan sonra, Bitcoin bir haftadan kısa bir süre sonra 40.000 ABD doları bağlantısını zar zor kaçırdı. Haftalık sayaç, yüzde 20'lik önemli bir artı göstergede devam ediyor. Haberin yapıldığı saatlerde, BTC 38,595 dolardan işlem görüyor.

Amazon söylentisi de altcoinlerle düğümü kırdı. Ethereum (ETH) günlük bazda yaklaşık yüzde sekiz arttı ve 2000 ABD doları seviyesinin altındaki yolculuğunun ardından yine ana işaretin oldukça üzerinde yaklaşık 400 ABD doları ile istikrar kazandı. Cardano (ADA), XRP ve Dogecoin (DOGE) yüzde sekiz ila on iki puan arasında yükselirken, Polkadot (DOT) yüzde yedi artı değer elde etti. Neredeyse yüzde beşlik bir fiyat artışıyla Binance Coin (BNB), en büyük on kripto para birimi arasında en küçük artıyı elde etti.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler