Altın fiyatları yükseliyor! 24 Ekim altın fiyatları

Altın fiyatları araştırılan konuların başında yer almayı başardı. Geçen hafta içerisinde düşüşte olan altın fiyatları Merkez Bankası tarafından açıklanan faiz kararı sonrası yeniden yükselişe geçti.

Altın fiyatları yükseliyor! 24 Ekim altın fiyatları

Altın fiyatları arama motorları üzerinde her gün araştırılan konular arasında yer almayı başardı. Bir süredir düşüş yaşayan altın fiyatları Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası tarafından açıklanan faiz kararı sonrası yeniden yükselişe geçmeyi başardı. Özellikle bir anda gram altın fiyatı 970 TL civarından 1000 TL civarına yükselmesi yatırımcısının yüzünü güldürmeye yetti. Yatırımcılar tarafından bugün gram altın, cumhuriyet altını, tam altın, çeyrek altın fiyatları araştırılmaya başlandı. İşte, 24 Ekim altın fiyatları…

Henüz altın piyasası açılmasa da altın fiyatları gündemde yer almayı başardı. Hafta içi fiyatı düşen altın 970 TL civarına kadar düşüş göstermiş ve Cuma günü de özellikle saat 22.00’dan sonra yeniden yükselişe geçti. Özellikle fiyatın bir anda 985 TL’ye kadar yükselmesi yatırımcının yüzünü güldürmeye yetti. Hem yatırımcısı olan hem de yatırım yapmayı düşünen kişiler tarafından altın fiyatları bugün kaç TL? şeklinde araştırma yapılmaya başlandı.

Altın fiyatları yükseliyor!

Altın fiyatları 24 Ekim

Altın fiyatları geçen hafta 970 TL civarına kadar düşmüştü. Hal böyle olunca yatırımcı elindeki altını satma yoluna yönelmişti. Fakat uzmanlar tarafından altın fiyatlarının yükseleceği yorumu yapılmıştı. Son işlem günü yani Cuma günü akşam saatlerinde altın fiyatları yeniden 990 TL’nin üzerinde işlem görmeye başladı. Güncel altın fiyatları da yatırımcı tarafından araştırılmaya başlandı. İşte, 24 Ekim altın fiyatları:

  • Gram altın satış fiyatı 990 TL,
  • Ons altın fiyatı 1658 dolar,
  • Çeyrek altın satış fiyatı 1619 TL,
  • Cumhuriyet altını satış fiyatı 6457 TL,
  • Yarım altın satış fiyatı 3238 TL,
  • Ziynet altını satış fiyatı 6457 TL,
  • Ata altın satış fiyatı 6809 TL,
  • 22 ayar bilezik satış fiyatı 939 TL,

Güncel altın fiyatları için tıklayınız