Almanya'da nesli tükenmekte olan hayvanlar için NFT satış yapılacak

Dünya Yaban Hayatı Fonu, NFT koleksiyonu yayınlayacak ve Almanya'da nesli tükenmekte olan hayvanlar için NFT satış yapılacak.

Almanya'da nesli tükenmekte olan hayvanlar için NFT satış yapılacak

Almanya'nın Dünya Yaban Hayatı Fonu, nesli tükenmekte olan hayvanları ve yaşam alanlarını korumak için NFT koleksiyonu yayınlayacağını açıkladı. Nesli tükenmekte olan hayvanları içerecek ve 'Fungible Animals' olarak isimlendirilen koleksiyon için alanında uzman sanatçılardan destek alınacak.

Sanatçılar arasında Freehand Profit, Eric Peters, Bosslogic, Lea Fricke, Romulo Kuranyi, Vinzent Britz, Andres Ribon, RocketWink, Anna Rupprecht ve Etienne Kiefer yer alıyor.

Her sanatçının NFT'lerinin sayısı, nesli tükenmekte olan belirli türlerin mevcut popülasyonuna bağlı olacak. WWF Almanya, NFT'leri Polygon Network ile yayınlayacak.

Koleksiyonunun satışları 2 Kasım tarihinde Polyon üzerinde yapılacak ve USDC ile ödeme yapılması gerekecek. Düzenlenecek NFT lansman ortakları arasında Meet Pablo, Max Penk, Publicis Groupe, Moonwolf, Polygon ve Unifty bulunuyor.

NFT'ler bu yıl kripto para piyasasında en çok ilgi gören ürünler arasında yer alıyor. Gelen son verilere göre NFT'lerin toplam hacmi üçüncü çeyrekte 10 milyar doların üzerine yükselmişti.

Etiketler
NFT