Bir kripto para fenomenine göre Dogecoin, insanları Bitcoin'e çekiyor

David Gokhshtein, Dogecoin'in insanları Bitcoin'e çekmek için çok şey yaptığına inanıyor.

Bir kripto para fenomenine göre Dogecoin, insanları Bitcoin'e çekiyor

PAC Protokolü CEO'su David Gokhshtein, en popüler meme kripto para birimi Dogecoin'in insanları Bitcoin'e çekmekte önemli rol oynadığını düşünüyor. Eski politikacı olan Gokhshtein, diğer paraların yanında meme kripto para birimlerini araştırıyor.

Gokhshtein özellikle Doge ve Shiba Inu'ya ilişkin araştırmalar gerçekleştiriyor. Dogecoin ile ilgili bir paylaşımda bulunan fenomen, 2013 yılında Bitcoin parodisi olarak başlayan bu para biriminin pek çok kişinin BTC'ye girmesine izin verdiğini aktardı.

Milyarder yatırımcı ve Dallas Mavericks'in sahibi Mark Cuban, bir podcast yayıncısı ve bir BTC maksimalist olan Preston Pysh ile Twitter'da Doge hakkında tartışmıştı. Cuban daha öcne söylediklerini tekrarlayarak, Dogecoin'in kripto piyasasına girmek için ucuz bir öğrenme yolu olduğunu belirtmişti.

Dogecoin'in en büyük destekçilerinden Elon Musk'ın geçen günlerde yaptığı paylaşımın ardından, kripto para birimi yüzde 13'e yakın artış gösterdi. musk, Shiba köpeğine benzeyen bir hayvanın çizimini paylaştı ve bu paylaşımın ardından Shiba ve Doge'de hızlı artışlar görüldü.

Dogecoin 32 milyar doların üzerinde piyasa değeriyle kripto para dünyasında 10. sırada bulunuyor. Doge hali hazırda 0.24 dolar düzeyinden işlem görüyor. Parite daha önce 0,74 dolar ile tüm zamanların en yüksek düzeyine ulaşmıştı.

DOGEUSD:BNN Dogecoin Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.06256
En yüksek 0.06411
En düşük 0.06213
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %
Etiketler