Alipay, NFT satmaya başladı

Alipay, bir gün içinde iki sanat eserinin toplam 8 bin baskısı için alıcı bularak, NFT sanat eseri satışı yapmaya başladı.

Alipay, NFT satmaya başladı

Çin'in en büyük üçüncü taraf ödeme uygulaması Alipay, bir gün içinde iki sanat eserinin toplam 8 bin baskısı için alıcı bularak, NFT sanat eseri satışı yapmaya başladı.

Alipay'ın ortaya çıkardığı ilk NFT grubu, Çin'in Dunhuang şehrindeki Bin Buda Mağaraları ya da Mogao Mağarasından uçan kutsal geyik görüntüleri ve apsaralardan oluşuyordu. Alıcılar, eserleri 10 Alipay puanına ek olarak 9,90 Çin Yuanı kullanarak satın alabildi. Diğer para birimleri kabul edilmedi. 

NFT sanatı, Ant Group'un kendi geliştirdiği blok zinciri platformu olan Ant Chain tarafından destek bulmaktadır. 2015'te kurulan Ant Chain'in önemli ürünleri arasında Ant Financial'ın bir hizmeti olarak blok zinciri bulut hizmeti platformu ve dApp'ler oluşturan geliştiriciler için izinsiz/izinli hibrit bir zincir olan OpenChain yer alıyor. 

Alipay, NFT satmaya başladı - Resim : 1

Alipay, yarın bir Çin animasyon dizisi olan Scissor Seven'daki iki sanat eserinden oluşan 8 bin baskılık ikinci bir toplu NFT grubu daha yayınlanacak.

Etiketler
NFT