AKP’li Vekilden Enes Kara’nın intiharı ile ilgili şok sözler!

AKP Amasya Milletekili Mustafa Levent Karahocagil tarafından Enes Kara’nın intiharıyla ilgili şok sözler söylendi.

AKP’li Vekilden Enes Kara’nın intiharı ile ilgili şok sözler!

AKP Amasya Milletekili Mustafa Levent Karahocagil tarafından Enes Kara’nın intiharıyla ilgili şok sözler söylendi. Karahocagil tarafından söylenen sözler kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine düşmeyi başardı.  

Bildiğiniz gibi kısa süre önce Tıp Fakültesi öğrencisi Enes Kara'nın intiharı sosyal medyanın gündemine bomba gibi düşmüştü. Günlerdir Enes Kara olayıyla ilgili açıklamalar devam ediyor. Bugün bir açıklama da AKP'li milletvekilinden geldi. AKP Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil bugün TBMM’de basın toplantısı düzenleyerek düzenlediği toplantıda Enes Kara’nın intiharıyla ilgili şok sözler söyledi.  

Karahocagil: İçki içen ailede intihar onlarca oluyor! 

Mustafa Levent Karahocagil

AKP Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil tarafından TBMM’de gerçekleştirilen basın toplantısında Enes Kara ile ilgili sorulan sorulara cevap verdi. Karahocagil tarafından:  

Ailesinin zoruyla cemaat yurduna katılan ve baskılardan şikayet edip intihar eden tıp fakültesi öğrencisi Enes Kara ile ilgili sorulan sorulara Karahocagil böyle baskıları cemaatlere mal etmek doğru değil. Cemaatlerde bir tane oluyorsa, içki içen, kumar oynayan ailelerde onlarca oluyor. Onlar hiç gündeme gelmiyor. Enes Kara üzerinden cemaatlere, müslümanlara tepki gösteriliyor. Bu olay dış güçlerin ülke içerisindeki oyunlarıdır denildi.