AKP Grup Başkan Vekilinden Kripto para açıklaması

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından Kripto para ile ilgili açıklama geldi. Ak Parti Grup Başkanvekili Elitaş tarafından yapılan açıklamada kripto para düzenlemesiyle ilgili toplantı yapacaklarını açıkladı.

AKP Grup Başkan Vekilinden Kripto para açıklaması

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından Kripto para ile ilgili açıklama geldi. Ak Parti Grup Başkanvekili Elitaş tarafından yapılan açıklamada kripto para düzenlemesiyle ilgili toplantı yapacaklarını açıkladı. İşte, detaylar…

Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş tarafından Kripto para açıklaması yapıldı. Elitaş tarafından yapılan açıklamada kripto parayla ilgili vatandaşın yaşadığı mağduriyetin giderilmesi için yasal düzenleme gerektiğini söyledi. Sanal dünyada yapılan işler para trafiğini de beraberinde getirdiğinden dolayı kripto para ön plana çıkmaktadır. Bildiğiniz gibi alışverişler ülkelerin resmi para kanalları ve dövizle mümkün. Bilgisayar kullanmayı, internet kullanmayı bilen kişilerin kripto para alışverişiyle ilgilendiğini görüyoruz. İleride ortaya çıkacak mağduriyetleri engellemek için yasal düzenlemeye ihtiyaç olduğunu düşünüyoruz dedi.

Mustafa Elitaş

Kripto para toplantısı yapılacak!

Dünya genelinde 4 veya 5 ülkede yapılacak olan kripto para mevzuatıyla ilgili açıklama yapan Elitaş, Türkiye de eğer mevzuat uygularsa öncü ülkeler arasında yer alacak. Sistemin önünü kapatmayan lakin insanların da mağdur edilmesine fırsat vermeyen bir düzenleme olması gerekiyor. Yarın gün içerisinde Meclis’te kripto para paydaşlarını da dinleyeceğiz. Bize ön fikir verecekler. Oluşturduğumuz taslağın da fikir haline dönüşmesine katkı sağlayacaklar. Umarım gerçekleştireceğimiz toplantı yararlı bir toplantı olacak. Kripto parayla ilgili yapılan her görüş bizim için çok önemlidir dedi.