Adana Demirspor borsaya giriyor

TFF 1. Ligi şampiyon olarak tamamlayan Adana Demirspor şirketleşmesinin ardından Borsa İstanbul'a açılma kararı aldı.

Adana Demirspor borsaya giriyor

Şirketleşmeyi sosyal ağ üzerinden duyuran Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, "Şirket altın hissesi benim adıma kayıtlı. Belki bazıları üzülecek ama hakkın rahmetine kavuşana kadar başkanınızım, gitmek yok yola devam." diyerek taraftara seslendi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, sosyal ağ üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla kulübün şirketleşerek, borsaya açılma işlemlerinin başlatıldığını dile getiren ayrıca bir yazı daha yayınladı.

ADS Başkanı Murat Sancak, paylaşımlarında şu cümlelere yer verdi:

"Çok kıymetli Adana Demirspor taraftarı, genel kurulda verdiğiniz yetkiyle Adana Demirspor Yatırımlar A.Ş olarak şirketleştik ve borsaya açma işlemleri hızla sürüyor. Gerçek anlamda toplumun takımı olması için, kendi ayakları üzerine duran ve kimseye muhtaç etmeden. Şirket altın hissesi benim adıma kayıtlı.

Belki bazıları üzülecek ama hakkın rahmetine kavuşana kadar başkanınızım, gitmek yok yola devam. Süreç içerisinde yüzde 90'ını halka arz etmiş olacağız. Şimdiden hazırlığınızı yapın hisse almak için. Allah yar ve yardımcımız olsun.

Sancak'ın sosyal ağ üzerinden duyurduğu bu haber, taraftarlarda heyecana yol açtı.

Halka arzın ne zaman yapılacağı ise hâlâ belli olmamak ile birlikte şimdiden taraftarlar tarafından istekle bekleniyor. Bazı ekonomistler şirketin hisselerinin yüzde 90'ın arz edilmesinin tehlikeli olacağını düşünse bile Murat Sancak bu arzusunu yerine getireceğe benziyor.

Alış
Satış
Değişim 47.6999%
Son Değer 9692.72
En yüksek 9766.89
En düşük 9667.55
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler