16 Aralık MasterChef kim kazandı? 16 Aralık Masterchef kim potaya gitti?

TV8 ekranlarının vazgeçilmez programı MasterChef programında her gün yaşananlar seyirci tarafından araştırılmaktadır. Peki, 16 Aralık MasterChef kim kazandı? 16 Aralık Masterchef kim potaya gitti?

16 Aralık MasterChef kim kazandı? 16 Aralık Masterchef kim potaya gitti?

TV8 ekranlarının vazgeçilmez programı MasterChef programında her gün yaşananlar seyirci tarafından araştırılmaktadır. Peki,  16 Aralık MasterChef kim kazandı? 16 Aralık Masterchef kim potaya gitti?

16 Aralık Masterchef kim kazandı? Sorusu yarışmanın hayranları tarafından sorulmaktadır. Masterchef’in 16 Aralık tarihli bölümünde mavi takım ve kırmızı takım tarafından Düzce’de kıran kırana bir yarışma yapıldı. Haftanın son eleme gecesinde potaya giden isim ve dokunulmazlığı kazanan isim belli oldu. 16 Aralık Masterchef kim potaya gitti? İşte detaylar…

16 Aralık Masterchef kim kazandı? Masterchef dokunulmazlık kimde?

16 Aralık MasterChef kim kazandı?

16 Aralık Masterchef kim kazandı? Sorusu cevap buldu. Masterchef’te haftanın son dokunulmazlık oyunu Düzce’de oynandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı oyunda adı en çok yazılan yarışmacı eleme potasına girdi. Takımlar da rakiplerine daha iyi lezzet sunmak için dakikalarla yarıştı. İki eleme adayının yanı sıra Masterchef 3. Eleme adayı da belli oldu. Masterchef dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanırken, kırmızı takımda bireysel dokunulmazlık kazanan Sergen oldu.

16 Aralık Masterchef kim potaya gitti?

16 Aralık Masterchef kim potaya gitti?

16 Aralık Masterchef kim potaya gitti yarışmayı seyredemeyen kişiler tarafından sorulmaktadır. Masterchef son bölüm de bu sorunun da cevabı bulundu. Kırmızı takımda gerçekleştirilen oylamadan sonra Masterchef son eleme adayı Eren oldu. Böylece Masterchef eleme adayları Mert, Araz ve Eren oldu. Bu 3 yarışmacı 19 Aralık 2021 Pazar akşamı eleme oyununda mücadele edecek.