Masumlar Apartmanı’nın Neriman’ı fileli çorapIı seksi pozuyla sosyal medyayı salladı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı her geçen gün hayran kitlesini arttırmaya devam ediyor. Masumlar Apartmanı’nın Neriman’ı fileli çorapIı seksi pozuyla sosyal medyayı salladı

Masumlar Apartmanı’nın Neriman’ı fileli çorapIı seksi pozuyla sosyal medyayı salladı

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı her geçen gün hayran kitlesini arttırmaya devam ediyor. Masumlar Apartmanı dizisinde adından bahsettiren karakterler de normal hayatlarında hayranları tarafından takip edilmektedir. Masumlar Apartmanı’nın sevilen karakteri Neriman, fileli çoraplarıyla sosyal medyayı salladı.

Masumlar Apartmanı Neriman

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Aslıhan Gürbüz’ün başrollerinde olduğu Masumlar Apartmanı dizisinde Neriman karakterini canlandıran Gizem Katmer fileli çoraplı seksi pozuyla hayranlarının dikkatini çekti. Gizem Katmer’e yapılan yorumlarda yakışmadı sana, sen yapma bari, açılmak artık moda gibi tepki çekici yorumlar bulunsa da bazı sosyal medya kullanıcıları da fazlasınca övdü. Masumlar Apartmanı dizisiyle ün kazanan güzel oyuncu her ne kadar çok masum gibi gözükse de içinde ne cevherler olduğu hayranları tarafından görüldü.

Kocaeli Üniversitesi Sahne Sanatları ve Oyunculuk bölümünü başarıyla tamamlayan Gizem Katmer, Masumlar Apartmanı dizisiyle üne kavuştu. Daha önce de pek çok reklam filminde rol alan ünlü oyuncu Perdesiz Performans Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk yapmaktadır.