Ünlü İsviçre Bankasından rekor Bitcoin tahmini

Dev İsviçre bankasının sahibi, bankanın yaptığı analizlerine katıldığını söyleyerek Bitcoin için yeni rekor seviyesini tayin etti.

Ünlü İsviçre Bankasından rekor Bitcoin tahmini

Seba Bank CEO'su Guido Buehler, ana kripto para birimi için bankanın analistleri tarafından analizleri başarılı bulduğunu ve Bitcoin'in 2022 yılı hedef fiyatını 75 bin dolara kadar yükselttiğini açıkladı. 

BTC'de Kurumsal Yatırımcı Artıyor

Kripto para yatırımcılarının artık sadece bireysel yatırımcılar olmadığına dikkat çeken Buehler, kurumsal yatırımcıların büyük rol oynamaya başlaması fiyatların yukarı çıkmasındaki bariyeri ortadan kaldıracağına inanıyor. 

İsviçre'nin Saint Moritz kasabasında gerçekleştirilen bir Kripto Para Konferansına katılan Buehler, 69 bin dolar seviyesinde bulunan rekoru 2022 yılında çok zorlanmadan geçeceğini düşündüğünü dile getirdi. Kendi analistlerinin ve sistemlerinin yaptığı araştırma ve analizlerin sonucunda ana kripto para birimi BTC için 50 ve 75 bin dolar arasında bir hedef fiyat oluşturduklarını dile getiren Buehler, 75 bin dolar seviyelerinin test edileceğinden emin olduğunu söyledi. 

BTC'de En Önemli Unsur Zamanlama!

Bitcoin'in rekor seviyelerini çok rahat geçeceğine inancının tam olduğu belirten Buehler, piyasada para kazanmak için en önemli unsurun zamanlama olduğunu dile getirdi. Kurumsal yatırımcıların giderek artış gösterdiğini ve yeni para girişleri ile birlikte piyasanın yukarı yönlü hareketine devam edeceğini düşündüğünü söyleyen Buehler, müşterilerimiz arasında Bitcoin'de yüklü yatırım yapmak isteyenler var fakat doğru zamanı bekliyorlar açıklamasını yaptı.

2012'den Bu Yana En Kötü Dönem

2012 senesinden bu yana en kötü sene açılışını yapan BTC 39 bin dolar seviyelerine kadar geriledikten sonra bu bölgede bulduğu destek ile birlikte 43 bin dolara kadar yükseldi. 

Düşüşlerle birlikte kripto paraların atası Bitcoin 'death cross' adı verilen bir teknik gösterge olan 50 ve 200 günlük hareketli ortalamanın altında kalmak üzereydi. Death cross ile ilgili ABD'nin çok kötü anıları var 1929 yılında benzer bir hareket ABD borsalarında yaşanmış ve Wall Street tamamen iflas etmişti yine benzer bir olay 2008 döneminde yaşanmış ve uzun süreli bir ayı piyasasına girişin ilk adımı olarak bu teknik gösterge görülüyor.

Bitcoin bu gösterge fiyatlarının altına henüz düşmüş değil. Fakat 2 kere test edilmiş bu hareket yatırımcıların önem verdiği bir gösterge.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler