Son dakika: Erdoğan'dan Kılıçtaroğlu'nun el hareketi açıklaması

Son dakika: Erdoğan'dan Kılıçtaroğlu'nun el hareketi açıklaması.  Cumhurbaşkanı Erdoğan A Haber-Atv-A Para-ANews ortak canlı yayınında Türkiye ve dünya gündemine dair kritik açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçtaroğlu'nun el hareketi ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu

Son dakika: Erdoğan'dan Kılıçtaroğlu'nun el hareketi açıklaması

Son dakika: Erdoğan'dan Kılıçtaroğlu'nun el hareketi açıklaması.  Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan A Haber-Atv-A Para-ANews ortak canlı yayınında Türkiye ve dünya gündemine dair kritik açıklamalarda bulunuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçtaroğlu'nun el hareketi ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…. 

Erdoğan'dan Kılıçtaroğlu'nun el hareketi açıklaması

Son dakika: Erdoğan'dan Kılıçtaroğlu'nun el hareketi açıklaması;

"Siyasi ahlaktan uzak yapının temsilcileri ortadadır. Bir genel başkana bu el hareketi yakışır mı? Ben arkadaşlarıma söylüyorum. Siz bunlara uymayın. Siz yaptığınız işleri anlatın. Bay Kemal'in ruh halini de sağlıklı bulmuyorum zaten. Ne demiş...'Siz elime değil dediğime bakın.' Hadi senin dediğine bakalım. Diğer taraftan biri çıkıp şehit yakınına küfrediyor. O da senin ortağın. Şehit yakınına sövenin Mecliste işi olmaz. Bunların millete hayrı olmaz." ifadelerini kullandı.