Seks tarikatı davasında yeni ifade: Çıplak masaj yaptı

Seks tarikatı davası devam ediyor! Dün yapılan yargılamadan sonra yeni ifadeler ortaya çıktı. Ortaya çıkan ifadeler hemen herkesi etkilemeyi başardı.

Seks tarikatı davasında yeni ifade: Çıplak masaj yaptı

Seks tarikatı davası devam ediyor! Dün yapılan yargılamadan sonra yeni ifadeler ortaya çıktı. Ortaya çıkan ifadeler hemen herkesi etkilemeyi başardı. Seks tarikatı davasında yeni ifadeler ortaya çıktı. Çıplak masaj yaptığı iddia edilen davada sonuca hala varılmadı.

Seks tarikatı davası devam ediyor

Amerika’da fuhuş ve insan ticareti suçlarından tutuklandığı hapishane de intihar eder Jeffre Epstein ile ilgili dava devam ediyor. Amerikalı iş insanı Jeffrey Epstein’in kız arkadaşı olan Ghislaine Maxwell’i insan ticareti, fuhuş ve cinsel istismar suçlarından yargılanması yapıldı. Mahkemeye çıkarak ifade veren Annie Farmer söylediği ifade de Maxwell ben daha 16 yaşındayken bana çıplak bir şekilde masaj yaptı dedi. Dün gerçekleştirilen duruşmada Annie Farmer jürinin önünde bazı ifadeler verdi. Çiftin fuhuşa zorlandığını anlatan Farmer, 1996 yılında yaşananlarla ilgili konuşma yaptı. Farmer tarafından yapılan açıklamada: “Ben henüz 16 yaşındayken Maxwell, bana Epstein’ın New Mexico’daki çiftliğinde çıplak bir şekilde masaj yaptı. Masajın ertesi gününde ise Epstein yanıma gelip bana sokuldu” dedi.

Dava zamanında Maxwell ve Epstein’i suçlayarak diğer kadınların isimlerini gizlerken 42 yaşındaki Farmer adını gizlemedi. Farmer diğer kadınlar gibi o dönemde finansal istikrarsızlık yaşadığını anlattı. Kendi uçak biletini, konser biletini alan ve rahat biri olduğunu söyleyerek Farmer, bir opera içerisinde Epstein’in kendini elle taciz ettiğini belirtti.