Revolut, Bitcoin çekmeye izin verecek

Revolut, Bitcoin çekmeye izin verecek.

Revolut, Bitcoin çekmeye izin verecek

Milyonlarca kullanıcısı bulunan popüler dijital bankacılık uygulaması Revolut, hesaptan bir başka cüzdana Bitcoin çekmeye izin vermeye hazırlanıyor.

Revolut aracılığıyla Bitcoin’e yatırım yapan kullanıcılar, varlığın hesaptan çekilememesi nedeniyle şikayetçiydi. Revolut, yalnızca uygulama üzerinden Bitcoin alınıp satmaya imkan veriyordu. Önümüzdeki Perşembe gününden itibaren uygulamadan herhangi bir cüzdana Bitcoin transferi mümkün olabilecek.

Revolut, bu konuda özelinde ilk olarak Bitcoin ile başlayacak ve yakın gelecekte daha fazla kripto paranın başka bir cüzdana transfer edilebilmesini sağlayacak. Özellik, Revolut’un ‘Metal’ üyeleriyle sınırlı olacak ancak sınırlamalar bununla kalmayacak. Yalnızca üç harici adres eklenebilecek ve para çekme işlemleri ise ayda bin pound ve günde ise 500 pound ile sınırlı olacak.

Revolut, halihazırda Bitcoin’in yanı sıra Ethereum, Litecoin, XRP, UNI dahil 20’den fazla kripto para sunuyor.

Bu gibi pilot uygulamalar tamamlandığı ve tüm dünyaya yayıldığını düşünecek olursanız yeni ekonominin karşılığı merkeziyetsiz ve herkes tarafından erişilebilir olma düşüncesi bile dünya ekonomisinin nereye gittiğini görmemiz için yeterli olabilir.

Bu gibi yayılmaların tamamlanması içinse gereken stabilizasyonu sağlamak. Yüksek volatilitenin olduğu birimlerde yatırım yapmak bile riskli iken bunu günlük kullanım için bile cüzdan da bekletiyor olmak olağan dışı hareketlere maruz kalmak yatırımcıların veyahut işletmelerin bu kripto paraları bir ödeme yöntemi veyahut alışveriş yöntemi olarak görmeyi zorlaştırıyor.

BTC/TRY Bitcoin Türk Lirası
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 2151493.95
Satış 2152474.25
Değişim -11786.25%
Son Değer 2151984.1
En yüksek 2182111.74
En düşük 2151529.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler