Polkadot, parachain açık artırmaları öncesi yeni bir ATH belirledi

Polkadot, parachain açık artırmaları öncesi yeni bir ATH belirledi. 

Polkadot, parachain açık artırmaları öncesi yeni bir ATH belirledi

Polkadot, parachain açık artırmaları öncesi yeni bir ATH belirledi. 

Polkadot (DOT) beklenen parachain açık artırmaları öncesinde yeni bir rekor kırdı. DOT, bugün yüzde 15 artışla 53 dolar ile yeni bir rekora imza attı. Polkadot Konseyi geliştiriciler için kayıt ve crowdload sağlayan teklifi kabul etti. Haber ise DOT'a yeni bir rekor getirdi. 

Polkadot kullanıcıları ve geliştiricileri, geliştiricilerin parachainleri kaydetmelerine ve projeler için crowdloan fonlarını keşfeletmelerine imkan sağlayacak teklif için oy kullandı. Teklif başarıyla kabul edildi ve DOT'a yeni bir ATH getirdi.

Açık artırmalar 11 Kasım'da başlıyor

Polkadot'un merakla beklenen parachain açık artırmaları 11 Kasım tarihinde başlıyor. İlk parti, her hafta bir açık artırma düzenleyerek beş hafta boyunca devam edecek. Açık artırmalar iki parti halinde gerçekleşecek ve on bir açık artırmadan meydana gelecek.

Bunun yanında teklifin son bir halk onayına ihtiyacı var. Onay, parachain ekiplerinin parachainlerini kaydetmelerine ve 4 Kasım'da crowdloanlarını açmalarına yardım edecek.

Son 30 günde büyük bir ivme kazanarak yüzde 60 değer kazanan Polkadot, son bir yılda ise yüzde 1136 artış kaydetti. Polkadot hali hazırda 51.42 dolar düzeyinden işlem görüyor.

Etiketler