Otobüs bileti fiyatları zamlandı! Uçak bileti fiyatı ile yarışıyor

Otobüs yolculuğu yapacak olan kişilere kötü haber geldi. Otobüs bileti fiyatları zamlandı!

Otobüs bileti fiyatları zamlandı! Uçak bileti fiyatı ile yarışıyor

Otobüs yolculuğu yapacak olan kişilere kötü haber geldi. Otobüs bileti fiyatları zamlandı! Akaryakıt fiyatlarına gelen zamla beraber taksi fiyatlarının zamlanmasının ardından otobüs biletlerine de zam geldi. Bu gelen zamlardan ne yolcular ne firma yetkilileri memnun olmasa da her şeyin zamlanmasından sonra otobüs biletleri de zamlandı.

Türkiye her gün yeni bir zam haberiyle gözünü açıyor. Bir zam da otobüs bileti fiyatlarına geldi. Otobüs bileti fiyatları uçak bileti fiyatı ile yarışıyor. Gelen son zamla beraber İzmir ile İstanbul arası otobüs bileti 220 TL iken uçak ile aynı yolculuk 230 TL ile başlıyor. Sektör temsilcisi tarafından yapılan açıklamaya bakıldığında ben olsam uçağa binerim, fiyat artışından memnun değiliz açıklamasını yaptı.

Otobüs bileti fiyatları uçak bileti fiyatıyla yarışıyor

Otobüs bileti fiyatı

Otobüs bileti fiyatları uçak bileti fiyatıyla yarışıyor. Örneğin İzmir ile Van arası otobüs bileti 350 TL iken, uçak bileti fiyatı 400 TL’den başlıyor. Artış gösteren maliyetler ve son zamanlarda akaryakıta gelen zamlarla otobüs bileti fiyatları yükseliş gösterdi. Uçak bileti fiyatlarının zamlanması konusu henüz gündeme gelmese de kısa süre içerisinde buna da zam gelmesini bekliyoruz. www.birborsa.com olarak güncel zam haberleri geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de bizi takipte kalarak konuyla alakalı bilgi sahibi olabilirsiniz.