Okul alışverişi yapan aileler dikkat: Hediyenizi almayı unutmayın

Okullaırn açılmasına kısa bir süre kala aileler tarafından okul alışverişi telaşı başladı. Okul alışverişi yapan aileler dikkat: Hediyenizi almayı unutmayın

Okul alışverişi yapan aileler dikkat: Hediyenizi almayı unutmayın

1 Eylül ile 30 Eylül tarihleri arasında kırtasiye alışverişi yapan ailelere müjde  verildi. Yapılacak olan alışverişlerde kartlara hediye para yüklenecek. Yapılacak alışverişler içerisinde market, giyim, kırtasiye, oyuncak ve elektronik alışverişlerde hediye verilecektir.

Okul alışverişi yapan aileler dikkat: Hediyenizi almayı unutmayın - Resim : 1

Yapılan son açıklama sonucu yurt içinde market, giyim, kırtasiye, oyuncak ve elektronik sektörlerde yapılacak 300 TL ve üzeri alışverişlerde hediye verilecek. 300 Tl ve üzeri harcamalara 25 TL olmak üzere toplamda 200 TL ParafPara hediye edilecek.

Kampanyadan faydalanabilmek için telefonunuzun mesaj kısmına girerek HARCA yazıp 3404’e mesaj atmanız yeterli olacaktır. Eğer Paraf Mobil kullanıyorsanız uygulamaya girdikten sonra HEMEN KATIL kısmına tıklamanız yeterli olacaktır. Kampanyaya katılacak olan müşterinin asıl ve ek kartıyla beraber kampanyadan kazanacağı maksimum tutar 200 TL’dir.

Hediye alabilmek için istenilen sektörlerden alışveriş yapmanız şarttır. Halkbankası tarafından sunulan bu kampanya koşullarında, Halkbank koşulların tamamında değişiklik yapma hakkına sahiptir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.