Müjde! Ekmek 1 TL’den satılıyor

Son zamanlarda ekmeğe gelen zamlar vatandaşın bütçesini oldukça zorluyor. Vatandaşlar uygun fiyatlı ekmek satan yerlere yönelerek uzun kuyruklar oluşturmaktadır.

Müjde! Ekmek 1 TL’den satılıyor

Son zamanlarda ekmeğe gelen zamlar vatandaşın bütçesini oldukça zorluyor. Vatandaşlar uygun fiyatlı ekmek satan yerlere yönelerek uzun kuyruklar oluşturmaktadır. Her evden eksik olmayan ekmek fiyatları son zamanların en çok konuşulan konuları arasında yer almaktadır. Mersin bu konuyla ilgili düzenlemeyi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Mersin’de ekmek 1 TL

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ekmek fiyatının 1 TL’den satılacağını ve maddi yönden zorluk çeken ailelere ücretsiz ekmek dağıtımı yapacağını duyurdu. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer aldıkları kararı sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı. Yapılan açıklamada ekmeğin 1 TL’den satışına devam edildiği ve ihtiyaç sahibi olan ailelere de ücretsiz ekmek dağıtılacağını duyurdu.

Adana’da 1 TL’lik ekmek kuyruğu

Ekmek kuyruğu

Ekmeğe gelen zamlardan sonra vatandaş soluğu Adana Büyükşehir Belediyesine ait halk ekmek büfelerinde kuyruğa girdi. Ucuza satılan ekmek için büfelerin önünde metrelerce kuyruk oluştu. Kuyruğa giren bir vatandaş tarafından yapılan açıklama incelendiğinde markette ekmeğin 2.25 TL olduğu ve bundan dolayı halk ekmekten ekmek aldıklarını söyledi. Her gün mutlaka halk ekmeğin önünde kuyruk olduğu ve herkesin ekmek alamadığı belirtildi.

Ekmek fiyatı ne kadar?

Ekmek fiyatı şuanda ilden ile farklılık gösterse de en uygun ekmek fiyatı 2 TL olarak belirlenmiştir. Halk ekmekte ekmek fiyatı 1 TL ile 1.5 TL arasında farklılık göstermekle beraber il, ilçe durumuna göre de fiyat değişmektedir.