Monero coin nedir? Monero coin geleceği

Monero coin (XMR) 2014 yılında geliştirilen açık kaynaklı ve gizlilik odaklı bir kripto para birimidir. Ana ilkesi izlenemezlik ve takas edilebilir sisteme sahip olmak olan Monero coin hızla büyümektedir.

Monero coin nedir? Monero coin geleceği

Monero coin nedir?

Monero coin nedir sorusu yatırımcıların atacağı adımlardan önce cevabını merakla aradığı sorulardan birisidir. Monero (XMR) coin gizliliğe ve izlenemezliğe odaklanan bir kripto para birimidir. Tasarımı Bitcoin'den farklıdır ve bir şeyler satın almak ve diğer kripto paralarla takas etmek için kullanılabilir. Bitcoin'den farklı olarak Monero XMR jetonunun takas edilebilir bir sistemi vardır ve bu da herhangi bir işlemi izlemenin imkansız olduğu anlamına gelir. Bu onu en popüler kripto para birimlerinden biri yapar ve yüz milyonlarca kullanıcının sansür korkusu olmadan kullanmasına izin verir.

Monero coin şifreleme için çift anahtar çifti yapılandırması kullanır. İkili anahtar çifti iki grup genel ve özel anahtardan oluşur. Her işlem özel ve genel anahtarların bir kombinasyonu ile şifrelenir. Genel gönderme anahtarı gizli bir adres oluşturmak için kullanılmaktadır. Son olarak ise belirtmek gerekir ki özel anahtar gizli adresi oluşturmak için kullanılır.

monero coin, monero coin nedir, xmr coin

Monero coin projesi

Monero coin projesi 2014 yılında piyasaya sürülmüştür ve o zamandan beri hızla büyümektedir. Merkezi olmayan yapısı işlemlerinizi yapmak için ağdaki hiç kimseye güvenmek zorunda olmadığınız anlamına gelir. Ayrıca ödeme göndermek ve almak için ağdaki hiç kimseye güvenmeniz de gerekmemektedir. Ağ önceki işlem çıktılarını alan ve tuzak görevi gören halka imzalarını kullanır. Bu yöntem herhangi bir işlem için zorluk seviyesini de artırmaktadır. Ayrıca önemli noktalardan biri olan her bir işlem gizli adresler kullanılarak gerçekleştirilir.

monero xmr coin yorum

Monero coin yorum

Monero XMR coin son derece güvenlidir ve devlet düzeyinde şifreleme kullanmaktadır. Bu gizlilik bilincine sahip kullanıcılar için büyük bir avantajdır. Ayrıca Bitcoin'den daha güvenlidir. Ağ merkezi değildir böylelikle çoğu işlem kaydedilmelidir. Ancak Monero bilgisayar korsanlarına karşı savunmasızdır bu nedenle blok zincirinin güvenli olması önemlidir. Kripto para madenciliği yaparken bazı riskler vardır. Ancak bu güvence altına alınmadıkları takdirde elde edilemez.

monero xmr coin geleceği, monero coin ekşi

Monero coin geleceği

Monero coin geleceği çok heyecan verici görünmektedir. Topluluk temelli kitle fonlaması sistemi ile dijital para biriminin geleceği sizin elinizdedir. Olumlu ilgi ve savunuculuk kazandıkça projeye daha fazla finansman sağlanacaktır. İstenilen kilometre taşlarına ulaşılana kadar emanette tutulacak olan projeye topluluktan herkes fon sağlayabilir.

Monero coin hangi borsada bulunur?

Kripto para birimi olarak da adlandırabileceğimiz Monero coin Binance olmak üzere Bitfinex gibi diğer büyük borsalardan alınıp satılabilmektedir.

Monero coin grafik

Monero coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Monero coin grafiğini bu şekilde inceleyebiliriz.

monero coin grafik

Monero coin hedef fiyatı

Monero coin hedef fiyatı kapsamında önümüzdeki yıllarda Monero fiyatını etkileyecek birçok faktör var olduğu görülmektedir. Fiyatın önemli ölçüde yükselerek 2025 yılına kadar 10 dolara ulaşması bekleniyor. Monero'nun fiyatı şu anda simetrik bir üçgende işlem görüyor ve bu da muhtemelen tırmanmaya devam edeceğini gösteriyor. Bu olursa Monero XMR değeri artmaya devam edebilir ve daha yüksek seviyelere ulaşmasına izin verebilir. Ancak her yatırımda olduğu gibi burada da risklerin ve değişkenlerin olduğunu belirtmekte fayda vardır. Yatırım yaparken tüm dolaylı ve dolaysız değişkenler analiz edilmeli ve risklerin var olduğu bilinmelidir.

Monero coin ne kadar?

Monero coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Monero coin kaç dolar?

Monero coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Monero coin dolar bazında 0,484 dolar olarak belirtilebilir.

Monero coin kaç TL?

Monero coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Monero coin TL bazında 7,58 TL olarak belirtilebilir.

Monero coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 3,39B Dolar

Hacim: 589,80M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.

XMRBTC:BNN Monero Bitcoin
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 0.005658
En yüksek 0.005714
En düşük 0.005622
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %