Milyarder Steve Cohen: Tamamen kriptoya dönüştüm!

Point72 Asset Management kurucusu Steve Cohen, Jawad Mian ile yaptığı röportajda, tamamen kriptoya dönüştürüldüğünü açıkladı.

Milyarder Steve Cohen: Tamamen kriptoya dönüştüm!

Point72 Asset Management kurucusu Steve Cohen, Stray Reflections kurucusu Jawad Mian ile yaptığı röportajda, tamamen kriptoya dönüştürüldüğünü açıkladı.

''Tamamıyla kriptoya dönüşmüş durumdayım. Öğrenmek için ödeme yapılması gerekiyor. Başka bir yolu yok. İnsanlar istediği kadar konuşabilir fakat oyuna girilmelidir.''

Net servetinin 14 milyar dolara ulaştığını söyleyen Cohen, kimsenin ne zaman yükseleceğini bilmediği için Bitcoin fiyatını umursamadığını belirtti.

Kripto para piyasasının değerinin mayıs ayında 2.5 trilyon dolar düzeyine ulaşmasına rağmen Cohen, hâlâ erken olduğunu düşünüyor.

“Bunu kaçırmayacağım. İlk bölümü kaçırdım ama bence hâlâ geç değil.''

Wall Street devlerinin kripto piyasasına olan ilgisi artıyor

Cohen'ın kripto paralara yönelik pozitif yorumları o kadar da şaşırtıcı değil. Geçtiğimiz ay da Bloomberg, firmasının kripto sektörüne girmeye hazır olduğunu açıklamıştı.

Şu sıralarda ünlü yatırımcıların blockchain ve kripto para dünyası hakkında net bir yaklaşımı yok. Fakat son açıklamalar geleceğin parlak olduğunu ortaya koyuyor.

Pek çok Wall Street ismi şimdiden kripto para dünyasına girdi. Geçen hafta, hedge fon efsanelerinden Paul Tudor Jones, varlıklarının yüzde 5'ini Bitcoin'e yatırmak istediğini belirtti. Başka bir Wall Street ismi Stanley Druckenmiller, Ethereum'un geleceğini sorgularken geçtiğimiz ay BTC'yi şiddetle önermişti.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler