MicroStrategy yüklü bir biçimde Bitcoin almaya devam ediyor!

Bitcoin ve genel olarak kripto para alanına yönelik hamleleriyle tanınan ABD merkezli dev şirket MicroStrategy, BTC satın almak için 400 milyon dolarlık tahvil satışı yapacağını duyurdu.

MicroStrategy yüklü bir biçimde Bitcoin almaya devam ediyor!

Yine MicroStrategy Yine Bitcoin Alımı

Bugün yayınladığı bildiriye göre MicroStrategy, piyasa koşullarını  ve diğer faktörlere incelediğimizde, 2028 vadeli üst düzey teminatlı senetlerin toplam anapara tutarı 400 milyon dolar olmak üzere özel bir teklifle satışa sunmayı planladığını duyurdu. Şirket CEO'su Saylor bu haberi sosyal medya platformu olan Twitter üzerinden tüm takipçileri ile paylaştı ve “MicroStrategy, ek Bitcoin satın almak için 400 milyon dolarlık tahvil teklifini açıkladı” dedi. 

Bu gönderinin altında ise şirketin web sitesindeki gönderiyi paylaştı. 

MicroStrategy yüklü bir biçimde Bitcoin almaya devam ediyor! - Resim : 1

Saylor ayrıca profil resmini gözlerinden lazer çıkan bir görsel ile değiştirdi. Bunun anlamı Bitcoin'in 100.000 dolar seviyesine çıkacağına inanların kullandığı bir simgesel hareket. Yakın zamanda El Salvador Devlet Başkanı'da profil resmini gözlerinden lazer çıkan bir fotoğraf ile güncellemişti.

MicroStrategy Bu Alımdan Önce Ne Kadar BTC'ye Sahip?

Piyasanın en büyük kripto parası olan BTC'yi yüklü satışlarla desteklemeye devam ediyor ve her fırsatta yeni bir yüklü alımla gündemden hiç düşmüyor. Hiçbir zaman elindeki BTC miktarını azaltmadığını aktaran şirketin şu an için ilk alımdan bu yana elinde 92.079 adet BTC bulunuyor. İlk kez 2020 Ağustos ayında alım yapmıştı... Şirket büyük düşüşlere aldırmadan son aylarda arka arkaya önce 15 daha sonra 10 milyon dolarlık 2 ayrı alım daha gerçekleştirmişti. 

Etiketler