Mia Khalifa baştan çıkarıcı pozlarını sosyal medyadan paylaştı

Eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa sosyal medyada paylaştıklarıyla takipçilerini şaşırttı. İşte Klalifa'nın son tatilinden detaylar

Mia Khalifa baştan çıkarıcı pozlarını sosyal medyadan paylaştı

Eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa sosyal medyada paylaştıklarıyla takipçilerini şaşırttı. Tatili için rotasını Bahamaları'ın güneydoğusundaki Turks ve Caicos adalarına çeviren ünlü eski yetişkin film yıldızı Mia Khalifa paylaşımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Sosyal meyda hesaplarını aktif şekilde kullanmaya devam eden Khalifa yetişkin film sektörünün acımasız ve sert olduğunu dile getirerek kendi isteği doğrultusunda emekliliğe ayrıldığını duyurdu. Sosyal medyadan seksi fotoğraf ve videolarını satan Mia Khalifa aylık geliriyle göz doldurmaya devam ediyor. Birkaç aydır Avrupa tatilinde olan eski yetişkin film yıldızı rotasını yazlık yerlere çevirdi. Yaptığı son paylaşımlarında takipçilerinin büyük ilgisini gördü.

Yapılan paylaşımlara ünlü yorumları yağdı

Mia Khalifa baştan çıkarıcı pozlarını sosyal medyadan paylaştı - Resim : 1

Havuzda kırmızı mayosunun askılarını aşağıya indirerek çekilen bir pozunu paylaşan Khalifa, boynundan göğüslerine kadar uzanan kolyelerini sergiledi. Gönderileri kısa sürede gündem olurken ünlü isimler de Khalifa'nın paylaşımlarına kayıtsız kalmadı.

Khalifa'nın gönderilerine kayıtsız kalamayan Amerikan Tenis yıldızı Julia Elbaba 'Kraliçe' yorumunu yaptı. 90'ların underground rave sahnesindeki rolüylw tanınan elektronik müzisyen Baseck ise gönderiye 'İtici güç' yorumunu ekledi.