Lionel Messi Paris Saint Germain ile anlaştı

Lionel Messi, PSG ile her konuda anlaşma sağladı. 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak.

Lionel Messi Paris Saint Germain ile anlaştı

21 senelik Barcelona macerasına nokta koyan ve Pazar günü düzenlemiş olduğu basın toplantısıyla Katalan ekibine gözyaşlarıyla veda eden Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin yeni adresi belli oldu.

Pazar günü takım arkadaşları, ailesi ve Barcelona yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu basın toplantısında konuşan ve Barcelona'ya veda eden 34 yaşındaki Messi, takımda kalmak için her şeyi yaptığını ve maaşında % 50 indirime gitmesine rağmen yolların ayrıldığını ifade etmişti.

L'EQUIPE AÇIKLADI: PSG İLE ANLAŞTI

Barcelona'ya veda ettiği basın toplantısında da Fransız devi PSG ile görüştüğünü doğrulayan 34 yaşındaki yıldız, Paris ekibi ile her konu da anlaştı.

Fransız basınından L'Equipe'in son dakika olarak duyurduğu haberde Messi, PSG ile 2+1 yıllığına anlaşmaya vardığı kaydedildi. Arjantinli futbolcunun sezon başına 35 000 000 Avro maaş alacağı ve protokolde pek çok bonus maddesinin de bulunduğu yazıldı.

Eyfel Kulesi Kiralandı

PSG ise tarihi transferi görkemli bir biçimde duyurmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Fransız basını, tıpkı Neymar'da olduğu gibi Messi'nin transferinin de Paris'in simgesi Eyfel Kulesi'nde duyurulacağını ve PSG'nın Eyfel Kulesi'ni günlük 400 000 Avroya kiraladığını yazdı.

Neymar transferinde Eyfel Kulesi'ni 300 000 Avroya kiralayan Fransız devi, Messi'de de aynı yolu izleyecek.

İMZALAR BUGÜN ATILACAK
Arjantinli yıldızın babası Jorge Messi, "Oğlum bugün PSG'ye imza atacak. Barcelona'dan ayrılma nedenlerini bizlere değil, kulübe sorun" biçiminde açıklamada bulundu. Lionel Messi, protokol imzalamak için Barselona'daki evinden ayrıldı.

Etiketler