Kriptolar İçin En Kötü Dönem Geride mi? Bitci CEO'su Değerlendirdi

Bitcoin ETF'lerine Securities and Exchange Commission (SEC) onayı gelebileceği beklentisiyle, kripto para piyasalarında önemli bir hareketlilik yaşandı. Bu gelişmeye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bitci CEO'su Ahmet Onur Yeygün, kripto paralar için en zorlu günlerin geride kaldığını ifade etti.

Kriptolar İçin En Kötü Dönem Geride mi? Bitci CEO'su Değerlendirdi

Kripto para sektörü, uzun bir süredir piyasalara yeni bir dinamizm kazandıracak gelişmeleri bekliyordu. Son günlerde Bitcoin ETF'lerine dair beklentilerin ön plana çıkmasıyla, kripto para piyasalarında hareketlilik arttı. Bitci CEO'su Ahmet Onur Yeygün, bu gelişmeleri değerlendirdi.

Bitcoin ETF'leri ve Piyasadaki Hareketlilik

Bitci CEO’su Ahmet Onur Yeygün, geçtiğimiz günlerde gündemi sarsan Bitcoin ETF'leriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yeygün, "SEC’in Bitcoin ETF başvurularını onaylayabileceğine yönelik oluşan haberler, kripto para piyasalarına ciddi bir şekilde etkiledi" dedi. Bitcoin'in bu haberlerin ardından 35 bin dolar seviyelerini aşarak bir buçuk yılın zirvesine ulaştığını belirtti.

ETF Onayı ve Kripto Paraların Geleceği

Ahmet Onur Yeygün, Bitcoin ETF'lerinin onaylanma ihtimalinin kripto paraların geleceği ve regülasyonlar konusunda önemli bir ipucu sunduğuna dikkat çekti. ETF'lerin onaylanma olasılığının piyasalara olumlu bir etki yarattığını ifade etti.

Bitcoin'in Yükselişi ve Fed'in Tutumu

Yeygün, Bitcoin'in son dönemdeki yükselişinin, yatırımcıların ilgisini çektiğini söyledi. 35 bin dolar seviyesini geçtikten sonra kısa vadeli Bitcoin yatırımcılarının satış yapmasıyla birlikte piyasada bir satış hacmi oluştuğuna vurgu yaptı. Ayrıca, Fed'in faiz toplantısında serbest bırakıcı bir tutum sergilemesinin piyasaları olumlu etkilediğini belirtti.

Geleceğe İlişkin Beklentiler

Yeygün, yaşanan gelişmelerin geleceğe dair beklentilerle ilgili olduğunu vurgulayarak, "En kötü dönemin geride kaldığını söylemek mümkün. ETF onayının gerçekleşme ihtimali daha etkili bir sonuç ortaya çıkaracaktır. 2024 yılından itibaren, Fed’in daha da güvercinleşmesi ve faiz indirimlerine başlaması kripto paralarda tarihi zirvelerin görülmesini sağlayacaktır" dedi.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler